Andrei Duban a slăbit 13 kilograme într-o lună. Și-a făcut operație de micșorare a stomacului

30.04.2021, 12:22
Andrei Duban a slăbit 13 kilograme într-o lună. Și-a făcut operație de micșorare a stomacului
Andrei Duban a slăbit 13 kilograme într-o lună. Și-a făcut operație de micșorare a stomacului

Actorul Andrei Duban a slăbit spectaculos. Acesta a dcat jos 13 kilograme într-o lună.

Andrei Duban a venit în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, fiind mult mai slab. Actorul a dezvăluit că a dat jos, doar într-o lună, 13 kilograme, datorită faptului că a făcut o operație de micșorare a stomacului. În urmă cu patru luni, Andrei Duban a pariat că va slăbi 13 kilograme până la Paște. Avea 98 de kilogarme și a promis că va ajunge la 85. Dacă pierde, actorul a promis, la acea vreme, că se va lăsa tuns la chelie. Actorul s-a urcat pe cântar, acesta arătând că actorul are în jur de 86 de kilograme.

”Eu acum o lună am început să slăbesc. Am dat 13 kilograme într-o lună. Aveam o sută de kilograme. Am fost la operație. Se numește bariatrie”, a spus Andrei Duban. ”Eu am intrat marți în clinică, iar vineri am ieșit liniștit… Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau. iau și vitamine, mănânc absolut orice, dar puțin, simți că te saturi. Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. În momentul în care a văzut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima… Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Îți crește încrederea în tine”, a mai spus acesta.

Andrei Duban formează o familie cu Grațiela

Grațiela și Andrei Duban formează o familie fericită alături de fiul lor, Armin. Grațiela și Andrei Duban s-au cunoscut în anul 2010, pe litoral. ”Pe Andrei l-am cunoscut la mare, în 2010… Eu eram în Olimp, el în Jupiter, făceam program artistic. Şi în 2011 ne-am căsătorit”, dezvăluia vedeta într-un interviu pentru click.ro.

Actrița explica și ce a atras-o cel mai mult la partenerul ei de viață: ”Ochii. Nu ştiam că îi are albaştri şi faptul că m-a înconjurat cu dragoste şi bunătate”.

Grațiela Duban a spus și care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-a făcut-o partenerul său de viață: ”Mie îmi place să adorm mângâiată… Iar Andrei, la începutul relaţiei, mi-a zis într-o seară: “Aş vrea să fac lucrul ăsta toată viaţa””.

citește și...