Andreea Tonciu vrea să investească peste 100.000 de euro. Ce a făcut bruneta cu banii de la „Survivor România”

13.04.2022, 13:14
Andreea Tonciu vrea să investească peste 100.000 de euro. Ce a făcut bruneta cu banii de la „Survivor România”

Andreeea Tonciu s-a întors de la „Survivor România” cu planuri mari. Vedeta vrea să investească serios în perioada următoare. Bruneta își caută un apartament. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor a dezvăluit ce s-a întâmplat cu banii pe care i-a câștigat de la PRO TV.

Andreea Tonciu este mai hotărâtă ca oricând să își cumpere un apartament. Vedeta a vizitat mai multe locuințe în ultima perioada pentru că își dorește să achiziționeze un apartament cu trei camere mai mare decât cel în care stă acum.

Se pare că bruneței îi este destul de greu să se decidă, pentru că ar trebui să găsească o locuință aproape de cea a mamei, cea care o ajută la creșterea fetiței ei, Rebeca.

Andreea Tonciu vrea să investească peste 100.000 de euro

„Vreau să-mi cumpăr un apartament, sunt în vizionări. Vreau să mă mut într-un apartament mai mare. Stăm în 83 metri pătrați cu tot cu balcon, dar vreau peste 100. Vreau cu trei camere, mai mare, pentru că fiica mea începe școala, vreau să-i fac o cameră mai mare, cu birou. Aici avem camerele foarte mici. Vreau lângă mama, să mă ajute cu fata. Acum tot lângă mama locuim”, a declarat Andreea Tonciu pentru Fanatik.

Însă, Andreea se lovește de prețurile destul de piperate. Potrivit site-urilor imobiliare, un apartament cu peste 100 mp, cu trei camere, într-un bloc vechi, costă între 130.000 de euro și 160.000 de euro, în timp ce unul dintr-un ansamblu rezidențial nou poate ajunge și la 250.000 de euro, în zona unde își dorește vedetă să se mute.

”Nu m-am atins de banii  pe care i-am câștigat la PRO TV”

Fosta concurentă de la „Survivor România” a dezvăluit că nu s-a atins de banii pe care i-a câștigat la competiție. Andreea va petrece Paștele în Egipt, alături de familie.
 

„În Dubai, în vacanță, stăm 10 zile. Și după aceea, de Paște, plecăm în Egipt. Nu am cumpărat vacanța în Dubai din banii de la Survivor. Banii mei sunt banii mei, puși în cont. De vacanța în Dubai – și tot ce depinde de cheltuielile zilnice – se ocupă soțul.

Banii mei sunt banii mei, banii lui sunt banii noștri. Așa e în familia mea (râde – n.r.) Dar eu chiar vorbesc serios. Banii pe care i-am câștigat pe la emisiunile la care am fost sunt în cont. Nu m-am atins de ei”, a spus Andreea Tonciu.

citește și...