Andreea Tonciu, declarații după eliminarea lui Emil Rengle. „M-aş duce să îl aştept la aeroport dacă aș primi 100.000 de euro” 

03.03.2022, 14:48
Andreea Tonciu, declarații după eliminarea lui Emil Rengle. „M-aş duce să îl aştept la aeroport dacă aș primi 100.000 de euro” 
Andreea Tonciu, despre laura Giurcanu și TJ Miles de la ”Survivor România”. ”Din moment ce stau sub aceeași pătură, bot în bot, normal că e ceva între ei”

Andreea Tonciu a vorbit despre eliminarea lui Rengle şi spune că îl va aștepta la aeroport în schimbul sumei de 100 de mii de euro, pentru că vrea să își ia un apartament cu două camere.”Pe 100.000 de euro m-aş duce să îl aştept pe Rengle la aeroport”, a spus bruneta. Ce spune vedeta despre eliminarea lui Emil Rengle 

Emil Rengle a fost eliminat de la „Survivor România” 2022 în ediția din 1 martie. Dansatorul a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a fost nevoit să părăsească competiția. Colegii lui l-au acuzat că manipulează și că nu are scrupule.

Andreea Tonciu și Otilia Bilionera au fost invitate la emisiunea ,,La Măruță”, unde și-au exprimat punctul de vedere cu privire la Emil Rengle și participarea acestuia la competiție. Otilia Bilionera a fost eliminată recent de la Survivor România 2022 din motive medicale. Andreea Tonciu a așteptat-o pe Otilia Bilionera la aeroport la întoarcerea din Republica Dominiană.

„M-aş duce să îl aştept la aeroport dacă aș primi 100.000 de euro”

Întrebată ce relație are cu fostul concurent de la Survivor România și dacă l-ar aștepta la aeroport, bruneta a spus că ar face-o doar dacă ar primi 100.000 de euro.

„Acum îmi făceam griji, că nu mai are Laura cu cine să bârfească. Pe 100.000 de euro m-aş duce să îl aştept pe Rengle la aeroport. Vreau să îmi iau un apartament cu două camere şi m-aş încadra în acest buget„, a declarat Andreea Tonciu.

Ce spune Andreea Tonciu despre eliminarea lui Emil Rengle

Vedeta a mai spus că Emil Rengle a jucat un rol foarte prost și era de așteptat să iasă din competiție.

„Era de așteptat că Rengle să iasă. Toată lumea era împotriva lui. Sper să învețe din ce a făcut. A jucat un rol foarte prost.

Nu putem contesta discursul frumos al Laurei, dar eu cred că s-a simțit încolțită. Că să cunoșți o persoană îți ia 2 luni? Eu mi-am dat seama din prima. Ochiul meu nu mă înșală.

Chiar dacă oamenii zic că Tonciu e proastă. Consider că Laura a avut acel discurs deoarece îi pleca prietenul și trebuia să se dea bine cu ceilalți”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii ,,La Măruță”.

Bruneta a mai adăugat și a spus că dansatorul nu este potrivit pentru TV.

„Pe Instagram mergea. Pe TikTok cred că era perfect mesajul, dar la televizor nu”, a spus Cătălin Măruță.

citește și...