Câți bani încasează Faimoșii de la „Survivor România” 2022. Cine sunt concurenții care sunt plătiți cu mii de euro în fiecare săptămână

19.01.2022, 18:21
Câți bani încasează Faimoșii de la „Survivor România” 2022. Cine sunt concurenții care sunt plătiți cu mii de euro în fiecare săptămână
Daniel Pavel (44 de ani), moderatorul emisiunii ”Survivor”. Foto: Instagram

„Survivor România” 2022 sezonul 3 a început pe 16 ianuarie, la PRO TV. Faimoșii și Războinicii sunt în Republica Dominicană, unde luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro. Fiecare concurent luptă pentru a rămâne în competiție în fiecare săptămână pentru a încasa mii de euro, dat fiind faptul că anul acesta bugetul pare să fie destul de mare. Cine sunt concurenții care sunt cei mai bine plătiți din competiția „Survivor România” 2022.

Unul dintre concurenții care s-au impus în competiție este Cătălin Zmărăndescu, care s-a făcut deja remarcat în postura de lider, dat fiind faptul că are o experiență notabilă. Mai mult, concurentul se alege la final și cu câștiguri substanțiale.

Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu sunt unii dintre cei mai bine plătiți concurenți.

Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu, cei mai bine plătiți concurenți

Potrivit playtech.ro, Cătălin Zmărăndescu ar încasa câte 4.500 de euro în fiecare săptămână.

De asemenea, una dintre vedetele bine plătite de cei de la Pro Tv este și Roxana Ciuhulescu. Potrivit aceeași surse, Faimoasa ar încasa 4.000 de euro pe săpătmână.

Primul scandal la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, conflict cu Zmărăndescu

După o zi petrecută la comun, scandalul a izbucnit în echipaFaimosilor. Totul a pornit dupa ce fosta sportivă a vorbit cu TJ Miles despre Zmărăndescu. La rândul lui, luptătorul profesionist a taxat-o dur pe Roxana.

”Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini”, a spus Cătălin Zmărăndescu la ‘Survivor România 2022’.

Sportiva susține că acest conflict pe care îl are cu Zmărăndescu ar fi, de fapt, o chestiune mai veche între ei.

”Nu sunt eu îmbârligătoare, Cătăline, tu ești. E foarte urâtă afirmația ta. Nu am venit aici să mă cert cu nimeni, dar mă deranjează când îl toacă pe unu pe la spate. Asta mi se pare o bârfă, mi se pare degradant, mai ales pentru un bărbat.

Nu mi se pare deloc ok, este o chestie pe care eu o urăsc.Este vorba despre faptul că nu suntem o familie și nu avem cum să fim una. Alții au ales să tacă, eu am ales să nu tac. El are un cui împotriva mea, l-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe. E vorba de respect, de bun simț, dacă nu avem aceste lucruri înseamnă că nu suntem oameni”, a fost răspunsul Roxanei Ciuhulescu.

citește și...