Andreea Tonciu, mărturisiri despre experiența ”Survivor România” 2022. ”N-aș mai repeta niciodată”

04.04.2022, 22:00

Andreea Tonciu a făcut mărturisiri despre experiența Survivor România 2022. Bruneta a vorbit despre impactul competiției asupra sănătății ei, subliniind că nu ar mai repeta niciodată experiența.

Andreea Tonciu este o femeie foarte curajoasă și puternică atunci când vine vorba de apariții Tv.  Se pare că vedeta nu s-a simțit destul de pregătită în competiția Survivor România 2022.

Bruneta a mărturisit că din a 5-a zi s-a simțit epuizată și pierdută. Vedeta a spus că competiția începuse să îi afecteze sănătatea psihică.

”N-aș mai repeta niciodată această experiență”

”N-aș mai repeta niciodată această experiență pentru că este foarte grea pentru mine, crede-mă. Nu mă așteptăm să fie atât de grea. N-am crezut în viața mea că va fi atât de greu. M-am dus, încercarea moarte n-are. Am zis hai să încerc să văd cum e. Dar nu înțelegi că din a 5 a zi am zis gata, nu mai pot… M-am setat, am intrat în lumea mea, nu mai eram eu”, spune vedeta, potrivit click.ro.

Întrebată dacă a păstrat legătura cu foștii colegi, vedeta a mărturisit că ea continuă să comunice cu toți colegii, pentru că este o persoană iertătoare. Bruneta spune că s-a atașat cel mai mult de Otilie, cu care va rămâne prietenă până la moarte.

”Cu Otilia voi rămâne foarte bună prietenă cu ea pînă când mortea ne va despărți”

”Cu toată lumea. Chiar dacă am avut mici conflicte pe acolo, sunt o femeie care iert, întotdeauna și trebuie să tratez oamenii ca atare. Dar cel mai mult m-am atașat de Otilila, și voi rămâne foarte bună prietenă cu ea pînă când mortea ne va despărți”, spune bruneta.

Andreea Tonciu a fost eliminată de la „Survivor România” după doar 10 zile. Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bruneta a fost transportată cu ambulanța la spital.

„Are o limită de adaptare. Când corpul ajunge la limita la care el se poate adapta și nu mai poate, el respinge orice, el nu mai poate să mai asimileze nimic, nu-i mai convine nimic”, spune Elena Matei, la PRO TV.
 

citește și...