Andreea Tonciu tună și fulgeră după ”Survivor România”. ”Noi ne-am dus la un reality show cu probe sportive, nu la Jungla Iubirii ca să ne coțăim și să ne combinăm”

01.02.2022, 12:10
Andreea Tonciu tună și fulgeră după ”Survivor România”. ”Noi ne-am dus la un reality show cu probe sportive, nu la Jungla Iubirii ca să ne coțăim și să ne combinăm”
Andreea Tonciu tună și fulgeră după ”Survivor România”. ”Noi ne-am dus la un reality show cu probe sportive, nu la Jungla Iubirii ca să ne coțăim și să ne combinăm”

Andreea Tonciu a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre participarea ei la ”Survivor România” și despre unii dintre foștii ei colegi din echipa Faimoșilor. Bruneta a tunat și a fulgerat la adresa unora dintre aceștia. ”Noi ne-am dus la un reality show cu probe sportive, nu la Jungla Iubirii ca să ne coțăim și să ne combinăm”, a spus ea.

În ediția din data de 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale. Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult.

Andreea Tonciu a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță”, de la pro TV, unde a tin at și a fulferat împotriva unora dintre foștii ei colegi din echipa Faimoșilor. Acesta a vorbit despre CRBL, dar și despre Laura Giurcanu, Xonia și TJ Miles.

Andreea Tonciu tună și fulgeră după ”Survivor România”. ”Știu că vrea să apară la TV cu orice preț, a vrut o relație cu Xonia, apoi cu Otilia, apoi cu Laura!”

“Poate sunt eu învechită (…) Fetele astea au venit la Jungla Iubirii (…) Xonia și TJ Miles uite cum stăteau, am pozat în avion! Xonia e liberă, poate să facă ce vrea, dar o femeie măritată poate să stea în apă un băiat atâta timp? (…) Noi ne-am dus la un Reality show cu probe sportive, nu la Jungla Iubirii ca să ne coțăim și să ne combinăm”, a declarat Andreea Tonciu.  “Nu știam cine este acest băiat, știu că vrea să apară la TV cu orice preț, a vrut o relație cu Xonia, apoi cu Otilia, apoi cu Laura! Ți se pare normal ca Xonia să se urce călare pe TJ Miles?”, a adăugat ea.


Roxana Ciuhulescu a povestit că Andreea Tonciu nu minte, că într-adevăr Xonia îi făcea masaj lui TJ Miles și la un moment dat “a fost o scenă mai ceva decât ce a pozat Andreea, TJ era cu mâna între…..picioarele Xoniei”.

Andreea Tonciu tună și fulgeră după ”Survivor România”. ”CRBL e un bădăran”

Andreea Tonciu a vorbit și despre CRBL, cu care a fost în conflict pe durata participării ei la ”Survivor România. ”CRBL nu semnifică nimic. Nu-l pot numi bărbat. A dat dovadă de un mahalagism ieftin. La această emisiune, eu am fost la locul meu. Știu că unii dintre colegi au vrut să mă dea afară. Am cedat… CRBL e un bădăran. Eu sunt curioasă cum se poartă acasă cu soția și copilul ei. El a fost singurul care țipa că nu îi e dor de copil și de soție. CRBL mai avea puțin și mă bătea. Are un suflet rău”, a spus Andreea Tonciu, citată de spynews.ro.

„Normal că aveam ce să caut la Survivor. Și cine știe, poate mă întorc la Survivor, că România mă vrea și trebuie să le facem pe plac telespectatorilor. Sinceră să fiu, pe plan sportiv nu pot să zic că eram foarte pregătită. Recunosc că probele sunt destul de grele, traiul acolo este foarte greu, dar orice are adaptare. Mie îmi pare sincer rău că nu am putut să mă adaptez cu oamenii cu care am trăit acolo. Credeți-mă că sunt de foarte mult timp în showbiz, dar așa suflete rele și reci nu am văzut în viața mea. În afară de Otilia, Roxana și Zmărăndescu, care nu prea se băga”, a mai declarat Andreea Tonciu la emisiunea lui Cătălin Măruță.

citește și...