Andreea Moșneagu, eliminată de la ”Survivor România”. ”Mi-aș fi dorit să ajung până în finală”

01.02.2021, 10:11
Andreea Moșneagu, eliminată de la ”Survivor România”. ”Mi-aș fi dorit să ajung până în finală”
Andreea Moșneagu, eliminată de la ”Survivor România”. ”Mi-aș fi dorit să ajung până în finală”

Andreea Moșneagu este cea care a părăsit competiția ”Survivor România” duminică, 31 ianuarie 2021.

O nouă eliminare la ”Surviror România”, show filmat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune Kanal D. Primul joc de imunitate de săptămâna trecută de la ”Survivor România” a fost câștigat de echipa Faimoșilor. Astfel, echipa Războinicilor a fost cea care a trebuit să niominalizeze un mebru pentru eliminare. Războinicii au optat pentru Andreea Moșneagu.  Echipa Războinicilor a pierdut și al doilea joc de imunitate, astfel că un nou membru al echipei a fost propus pentru eliminare. Marilena  Ciucurean a adunat cele mai multe voturi spre a fi eliminată. Conform voturilor publicului, concurentul preferat din echipa Războinicilor a fost Sorin. Acesta a fost nevoit să facă o nominalizare din rândul colegilor lui și l-a propus pentru eliminare pe Alin Sălăjean. ”De ceva timp am un vot în gând. Am jucat la strategia echipei, am încercat să o țin unită și am mers pe mâna tuturor și am zis să fac ce este cel mai bine. În echipa asta au fost greșeli impardonabile și aici nu mă refer la partea sportivă. Poate dacă nu ar fi fost acele greșeli nu aș fi avut acest vot. Îmi asum acest vot cu orice risc, e ceva ce văd indivdual și individualist și am zis eu, le-am dat un sfat și Faimoșilor, să renunțe la veriga slabă din grup, dar nu din punct de vedere sportiv. Aș fi ipocrit să spun că persoana pe care o voi nominaliza este slaba din punct de vedere sportiv. Această persoană este Alin”, a spus Sorin în consiliu, citat de wowbiz.ro.

Andreea Moșneagu, eliminată de la ”Survivor România”.  ”Mă duc să îmi rezolv problema la genunchi

În urma voturilor din partea telespectatorilor, concurenta eliminată de la ”Survivor România” a fost Andreea Moșneagu.

Cu jumătate de suflet plâng, cu jumătate de suflet râd. Râd pentru că mă duc acasă, mă duc la bine, la căldură, chiar dacă în România este frig, la mine acasă este cald. Mă duc să îmi rezolv problema la genunchi si sper să nu fie ceva complicat. Cu jumătate de suflet plâng pentru că mi-as fi dorit sa ajung pana in finala sa castig premiul, dar in situatia asta nu o sa pot face față”, a spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Andreea Moșneagu este de profesie polițist de frontieră. Bruneta s-a născut la Suceava, dar a luat decizia să vină în București pentru a urma studiile la Facultatea de Științe Politice și Administrative. Concurenta din echipa Războinicilor are 31 de ani și este pasionată de motociclism, merge regulat la sala de sport și a practică kickboxing.

citește și...