Andreea Mantea, despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. ”Nu eram pregătită să renunț la ea”

20.08.2021, 14:35
Andreea Mantea, despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. ”Nu eram pregătită să renunț la ea”
Andreea Mantea, despre unul dintre cele mai dureroase momente di viața sa. ”Nu eram pregătită să renunța la ea”

Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani, a făcut destăinuiri la o emisiune online. Prezentatoarea de televiziune și-a amintit de unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. Andreea Mantea a mărturisit cât de mult a afectat-o moartea bunicii sale. ”Nu eram pregătită să renunț la ea”, a spus vedeta.

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Bărbatul cu care bruneta formează un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru.

De curând, Andreea Mantea a fost prezentă la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a făcut numeroase destăinuiri. Printre altele, Andreea Mantea a mărturisit că unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei a fost cel în care bunica sa a încetat din viață.

Andreea Mantea, despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa.  ”Că era ger, că era cald, că era noapte, mă duceam”

Andreea Mantea a fost extrem de afectată de dispariția bunicii ei. Aceasta a mărturisit că obișnuia la un moment dată să meargă foarte des la cimitir pentru ”a vorbi” cu ea.

“Da, vorbesc cu ea non-stop, trebuie sa facem ceea ce simtim ca ne face pe noi fericiti, linistiti si bine si impacati. Si daca eu simt nevoia sa ma urc in masina sa ma duc la mormant sa o intreb ceva sau doar sa o vizitez, asta faceam la inceputuri. Ca era ger, ca era cald, ca era noapte, ma duceam. Ii povesteam tot. O luasem… Cel putin asa mi se spunea. Noi n-avem voie sa mai simtim ca am innebunit, n-avem voie sa suferim, sa plangem ca suntem traumatizati. N-ai voie, sa nu zica lumea ca ai innebunit. Mergi si cauta… Nu eram pregatita sa renunt la ea. Sunt momente in care efectiv vorbesc cu ea. M-am lasat ghidata de toate lucrurile pe care le vedeam la ea. Avea o putere fantastica, era o luptatoare, n-o interesa. Ea, toata viata ei, s-a luptat. Nu mai traieste, din pacate, bunica mea”, a mărturisit Andreea Mantea, notează kanald.ro.

citește și...