Andreea Berecleanu: ”Eu am fost un angajat disciplinat, fără, însă, a fi servantul nimănui”

06.12.2020, 16:28
Andreea Berecleanu: ”Eu am fost un angajat disciplinat, fără, însă, a fi servantul nimănui”
Andreea Berecleanu: ”Eu am fost un angajat disciplinat, fără, însă, a fi servantul nimănui”

Andreea Berecleanu a făcut declarații legate de activitatea sa îndelungată în televiziune.

Andreea Berecleanu a lucrat timp de 17 ani la Antena 1, unde a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri. Anul acesta, Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antenă. Acum, vedeta revine pe micile ecrane, urmând să prezinte principalul jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. Despre cariera sa în televiziune a făcut declarații Andreea Berecleanu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro. ”Am stat şi 8 ani în Pro TV, nu doar 17 în Antenă. Nu vreau să comentez încă o dată motivele plecării mele. Dar să fii sigură că nu am niciun regret. Am făcut cea mai bună alegere într-un context impus. Eu am fost un angajat disciplinat, fără, însă, a fi servantul nimănui. Performanţa a fost ce m-a interesat şi o bună colaborare în echipă. Eu nu pot funcţiona decât aşa”, a spus vedeta de televiziune.

Întrebată ce anume a determinat-o să accepte oferta primită de la Prima TV, Andreea Berecleanu a răspuns: ”Bunul simţ al celor cu care am purtat discuţiile. Ţi se pare puţin? Nu, te asigur că e o rară avis în această lume a patronilor de staţii TV”. Vedeta a comentat și despre aspectul financiar: ”Este ultimul aspect pe care-l discut, în general. La fel de bine cum nu m-a interesat niciodată salariul cuiva. Sunt conştientă de imaginea şi experienţa mea, aşa încât nu am avut surprize neplăcute la acest capitol. Dar nu asta primează în alegerile mele”.

Andreea Berecleanu este căsătorită cu Constantin Stan

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi îi au ca nași de cununie pe Ileana și Cătălin Badiu.

De altfel, Andreea Berecleanu a mărturisit, în cadruyl aceluiași interviu, că s-a sfătuit cu partenerul ei de viață în ceea ce privește revenirea pe micile ecrane.

”Ne sfătuim în tot ce facem, de ambele părţi. Dar decizia îmi aparţine când e vorba de alegeri profesionale”, a afirmat prezentatoarea TV.

citește și...