Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre cei doi copii ai săi. Ce spune vedeta despre Eva și Petru

09.08.2021, 16:48
Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre cei doi copii ai săi. Ce spune vedeta despre Eva și Petru
Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre cei doi copii ai săi. Ce spune vedeta despre Eva și Petru

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu, în vârstă de 46 de ani, a dat detalii despre cei doi copii ai săi, pe care îi are din mariajul cu primul său soț, Andrei Zaharescu. Vedeta a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre Eva și Petru. Despre fiica sa a afirmat că este matură și responsabilă, în timp ce despre fiul său a spus că acesta este foarte dedicat pasiunilor sale.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

Andreea Berecleanu a explicat, într-un interviu pentru revista Viva, cum sunt cei doi copii ai săi, Eva și Petru.

Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre cei doi copii ai săi.  ”Adolescenții nu se lasă fotografiați ușor”

Andreea Berecleanu a mărturisit că discuțiile cu fiica sa, Eva, sunt întotdeauna deschise. ”Vorbim mereu. Eva e matură și responsabilă, un spirit independent. Discuțiile cu ea sunt deschise și ating toate zonele. Mi se pare interesant să aflu ce este cool, ce este inovator, ce se poartă în zona artistică. Și ea îmi povestește”, a detaliat aceasta.

Despre fiul său, Petru, prezentatoarea TV a spus: ”Adolescenții nu se lasă fotografiați ușor, asta o știu toți părinții. Petru are pasiunile lui și li se dedică aproape în totalitate. Sportul și tot ce ține de automobilism. Și, evident, lecțiile pentru școală, seriale pe Netflix, socializare. Încercăm să-l furăm la câte o masă în weekend, să ne mai însoțească”.

Andreea Berecleanu prezintă jurnalul de știri de la Prima TV

Andreea Berecleanu a lucrat timp de 17 ani la Antena 1, unde a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri. Anul trecut, Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antenă. Acum, vedeta a revenit pe micile ecrane,prezentând principalul jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. Andreea Berecleanu a făcut declarații  despre momentele-cheie din cariera sa în televiziune.

”Momentele-cheie sunt cele în care am luat decizii importante. Poate că primul a fost alegerea de a face televiziune, în 1993, la SOTI, prima televiziune independentă. Apoi decizia de a merge către Pro TV, un salt calitativ real în acele vremuri, adică ianuarie 1996. Apoi, în 2003, transferul către Antena 1, unde am rămas 17 ani. Și acum Prima TV, la un moment important pentru stația care s-a născut în 1997. După cum arată traseul meu profesional, am avut parte de tot ce e mai bun încât să pot compara, ceea ce e interesant pe o piață media care a crescut în ultimii 15 ani considerabil. De asemenea, mă simt bine că am avut de fiecare dată curajul și libertatea de a o lua cumva „de la capăt“ la nivel de imagine, echipă, dinamică. Îmi place acest tip de competiție cu mine însămi”, a afirmat vedeta.

citește și...