Andreea Berecleanu, detalii despre relația fostului soț cu cei doi copii ai lor după divorț. ”A plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic”

29.03.2021, 16:08
Andreea Berecleanu, detalii despre relația fostului soț cu cei doi copii ai lor după divorț. ”A plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic”
Andreea Berecleanu, detalii despre relația fostului soț cu cei doi copii ai lor după divorț. ”A plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic”

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu a vorbit despre fostul său partener de viață, Andrei Zaharescu, și despre relația acestuia cu cei doi copii ai lor, după divorț.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici de pe Youtube, Andreea Berecleanu a vorbit, printre altele, despre divorțul său de Andrei Zaharescu și despre relația acestuia cu cei doi copii ai lor după separare. „Ei, mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divorț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva. Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportată la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a declarat Andreea Berecleanu, potrivit revistei Viva.


Andreea Berecleanu a explicat și cum sunt cei doi copii ai săi, Eva și Petru, dar și cum este ea în rolul de mamă: ”Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede. (…) Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei”.

Andreea Berecleanu, despre televiziune

Andreea Berecleanu a lucrat timp de 17 ani la Antena 1, unde a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri.

Anul acesta, Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antenă. Acum, vedeta a revenit pe micile ecrane,prezentând principalul jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV.

Andreea Berecleanu a făcut declarații, într-un interviu,  despre momentele-cheie din caiera sa în televiziune. ”Momentele-cheie sunt cele în care am luat decizii importante. Poate că primul a fost alegerea de a face televiziune, în 1993, la SOTI, prima televiziune independentă. Apoi decizia de a merge către Pro TV, un salt calitativ real în acele vremuri, adică ianuarie 1996. Apoi, în 2003, transferul către Antena 1, unde am rămas 17 ani. Și acum Prima TV, la un moment important pentru stația care s-a născut în 1997. După cum arată traseul meu profesional, am avut parte de tot ce e mai bun încât să pot compara, ceea ce e interesant pe o piață media care a crescut în ultimii 15 ani considerabil. De asemenea, mă simt bine că am avut de fiecare dată curajul și libertatea de a o lua cumva „de la capăt“ la nivel de imagine, echipă, dinamică. Îmi place acest tip de competiție cu mine însămi”, a afirmat vedeta.

citește și...