Andreea Berecleanu, despre relația cu soțul ei, Constantin Stan. Detalii despre divergențele în cuplu

19.12.2020, 10:47
Andreea Berecleanu, despre relația cu soțul ei, Constantin Stan. Detalii despre divergențele în cuplu
Andreea Berecleanu, despre relația cu soțul ei, Constantin Stan. Detalii despre divergențele în cuplu

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu a dat detalii despre relația cu actualul său partener de viață, medicul estetician Constatin Stan.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi îi au ca nași de cununie pe Ileana și Cătălin Badiu. Într-un interviu pentru revista Unica, Andreea Berecleanu a fost întrebată despre divergențele în cuplu. ”Sigur că putem avea și păreri diferite, eu cred că face parte din evoluția oricărui cuplu, acolo unde e dragoste. Ni le respectăm, comunicăm, tragem concluziile și mergem mai departe. De obicei, aceste discuții sunt legate de viziuni diferite în aspecte din zona profesională. Pe plan personal însă, punctele noastre de vedere coincid în toate privințele”, a spus ea.


Andreea Berecleanu a vorbit și despre timpul pe care îl petrece împreună cu soțul său. ”Noi ne întâlnim peste zi de câteva ori, iar masa de prânz o luăm mereu împreună. Biroul meu este în vecinătatea clinicii și facem în așa fel încât să ne potrivim ca să ne întâlnim. El, între operații, iar eu, între întâlniri sau ședințe. Apoi, indiferent cât de târziu iese din sala de operații, îl aștept și ne poate prinde chiar și 2 noaptea. Dimineața o luăm de la capăt, începând cu o cafea pentru fiecare, iar weekendurile le petrecem în familie și alături de prieteni. Suntem fericiți cu ce avem, nu ne dorim decât să fim sănătoși și să ne bucurăm de aceste momente”, a explicat acesta.

Andreea Berecleanu, despre televiziune

Andreea Berecleanu a lucrat timp de 17 ani la Antena 1, unde a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri.

Anul acesta, Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antenă. Acum, vedeta a revenit pe micile ecrane,prezentând principalul jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV.

În același interviu, Andreea Berecleanu a făcut declarații și despre momentele-cheie din caiera sa în televiziune. ”Momentele-cheie sunt cele în care am luat decizii importante. Poate că primul a fost alegerea de a face televiziune, în 1993, la SOTI, prima televiziune independentă. Apoi decizia de a merge către Pro TV, un salt calitativ real în acele vremuri, adică ianuarie 1996. Apoi, în 2003, transferul către Antena 1, unde am rămas 17 ani. Și acum Prima TV, la un moment important pentru stația care s-a născut în 1997. După cum arată traseul meu profesional, am avut parte de tot ce e mai bun încât să pot compara, ceea ce e interesant pe o piață media care a crescut în ultimii 15 ani considerabil. De asemenea, mă simt bine că am avut de fiecare dată curajul și libertatea de a o lua cumva „de la capăt“ la nivel de imagine, echipă, dinamică. Îmi place acest tip de competiție cu mine însămi”, a afirmat vedeta.

citește și...