Andreea Bănică vrea să se lase pe mâna esteticianului. ”Mă gândesc la o operație”

13.02.2022, 12:07
Andreea Bănică vrea să se lase pe mâna esteticianului. ”Mă gândesc la o operație”
Andreea Bănică vrea să se lase pe mâna esteticianului. ”Mă gândesc la o operație”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre operațiile estetice. Artista a mărturisit că ia în calcul posibilitatea de a se lăsa pe mâna medicului estetician. ”Mă gândesc la o operaţie, nu de mărire de sâni, de ridicare poate, sau nu ştiu, mă tot gândesc, o intervenţie de susţinere a sânilor”, a spus vedeta.

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo. În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

Andreea Bănică arată foarte bie, însă nu exclue posiblitatea de a recurge la serviciile medicului estetican. ”De ceva vreme mă gândesc la o schimbare în viaţa mea, la o necesitate până la urmă… Mă gândesc la o operaţie, nu de mărire de sâni, de ridicare poate, sau nu ştiu, mă tot gândesc, o intervenţie de susţinere a sânilor, pentru că eu am avut nişte sâni frumoşi de mică şi este o parte a corpului pe care am iubit-o mereu”, a declarat Andreea Bănică la o emisiune TV, potrivit click.ro.

Andreea Bănică vrea să se lase pe mâna esteticianului. ”Încă mă documentez, încă îmi caut doctori şi tot aşa”

”Mama Natură m-a înzestrat cu ce a trebuit, am fost norocoasă din punctul ăsta de vedere, doar că după naşteri, normal că se schimbă şi aspectul lor şi atunci mă gândesc, pentru viitor, pentru că înaintez în vârstă, să fac ceva să îi susţin. Încă mă documentez, încă îmi caut doctori şi tot aşa. Sunt într-o continuă informare! Sunt o tipă căreia îi lipseşte curajul în privinţa asta, mi-ar plăcea să am nişte prietene care să mă încurajeze în fiecare zi, să zică ”Fă-o””, a mai sus Andreea Bănică.

”Eu încurajez pe toată lumea şi, de ce nu? Dacă poţi să fii mai frumoasă, de ce să nu faci nişte ajustări sau nişte schimbări? La mine e vorba de o necesitate. Nu îmi doresc sâni mai mari, nu mi-am dorit niciodată”, a încheiat artista.

citește și...