Andreea Bănică, hărțuită sexual în liceu. ”M-a scos la tablă și aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic de fustă”

13.06.2022, 11:53
Andreea Bănică, hărțuită sexual în liceu. ”M-a scos la tablă și aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic de fustă”
Andreea Bănică, hărțuită sexual în liceu. ”M-a scos la tablă și aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic de fustă”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, a povestit, la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, prin ce momente cumplite a trecut, pe vremea când era adolescentă. Arrtista a fost hărțuită sexual de două ori. ”M-a scos la tablă și aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic de fustă”, a mărtuurisit artista.

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo. În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, este o adolescentă superbă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar în luna iunie sărbătoresc 14 ani de căsnicie.

Prezentă la emisiunea ”40 de întrebărri”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, Andreea Bănică a dezvăluit, printre altele prin ce situații neplăcute a trecut pe vremea când era la liceu. Aceasta a fost hărțuită sexual de două ori de profesori.

Andreea Bănică, hărțuită sexual în liceu. ”Tremuram din toate încheieturile. Nu mai puteam să mă adun”

„M-am speriat foarte tare și în momentul acela, am cerut să merg la baie. Tremuram din toate încheieturile. Nu mai puteam să mă adun. (…) Mică, necoaptă la minte, nu știam nici cum să procedez, dar mi-am pus tot felul de întrebări. Profesorul a văzut că m-am pierdut cu firea și că nu mai poate să facă nimic cu mine. Mi-a dat voie să plec. Eu, așa cum învățasem de la părinții mei, eram un copil supus, cu rușine… Am încercat să nu vadă emoția, să nu dau de bănuit, să ascund cât mai bine, deși am spus că nu știu să ascund destul de multe lucruri, nu știu să mint. I-am spus mamei mele și cred că atunci m-am eliberat și mama mi-a spus într-adevăr să nu îi spun tatălui meu, că va ieși foarte rău, că se duce și îl omoară”, a dezvăluit artista, notează click.ro.

„A doua oară, a fost tot în liceu, când un profesor m-a scos la tablă și aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic de fustă, că nu puteam să mă ridic. El m-a pus să scriu sus, la începutul tablei. Mă rog… Să mă întind ca să vadă mai multe lucruri. I-am spus că nu pot să mă întind că mă ține fusta și atunci el mi-a spus că pot să ridic de ea. În momentul acela, mi-am dat seama ce vrea profesorul să fac, dar nu am făcut”, a mai mărturisit Andreea Bănică.

citește și...