Andreea Bănică face dezvăluiri despre fiica ei. ”Ea este mai elegantă decât am fost și sunt eu vreodată”

23.08.2022, 15:42
Andreea Bănică face dezvăluiri despre fiica ei. ”Ea este mai elegantă decât am fost și sunt eu vreodată”
Andreea Bănică face dezvăluiri despre fiica ei

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 44 de ani, a dat detalii despre fiica sa, Sofia, care are 13 ani. Artista a vorbit despre stilul vestimentar al fiicei sale și că este mai elegantă decât ea. ”Ea este mai elegantă decât am fost și sunt eu vreodată”, a declarat Andreea Bănică despre fiica sa în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo.

În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, este o adolescentă superbă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 15 ani de căsnicie. Despre fiica sa și a lui Lucian Mitrea a dat detalii Andreea Bănică la postul de televiziune Antena Stars.

Andreea Bănică face dezvăluiri despre fiica ei. ”Ea, când mai vede un decolteu la mine, vine și mă închide”

„Nu știu dacă trebuie să îi dau eu un sfat (n.r. în ceea ce privește stilul vestimentar) în sensul acesta, pentru că ea are o eleganță aparte, ea este mai elegantă decât am fost și sunt eu vreodată, pentru că suntem diferite, clar”, a declarat Andreea Bănică, potrivit spynews.ro.

”Eu am fost mult mai expusă, tot timpul, născută la mare… cu decolteuri, cu topuri. Nu m-am gândit niciodată să mă arăt și așa m-am îmbrăcat eu mai mereu. Ea, când mai vede un decolteu la mine, vine și mă închide”, a mai spus binecunoscuita cântăreață.

citește și...