Andreea Bănică, enervată la culme în mediul online. A răbufnit după ce a fost criticată

11.04.2022, 13:41
Andreea Bănică, enervată la culme în mediul online. A răbufnit după ce a fost criticată
Andreea Bănică, enervată la culme în mediul online. A răbufnit după ce a fost criticată

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, a reacționat vehement după ce a fost criticată în mediul online. Aceasta a răbufnit după ce a primit un mesaj în care se vorbea despre intervențiile estetice pe care le0ar avea. Reacția Andreei Bănică a fost una extrem de dură, vedeta ținând să pună lucrurile la punct.

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo.

În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

Andreea Bănică, enervată la culme în mediul online. ”Nu mai puteti voi de operatiile mele estetice pe care nu le am”

Andreea Bănică a publicat, pe pagina sa de Facebook, câteva fotografii în care apare alături de fiica sa, Sofia. ”Multumim pentru mesajele frumoase! Azi, sunt mai mandra ca niciodata🤍@iamsofiamariab”, a scris vedeta în dreptul imaginilor. Imediat au apărut și comentariile din partea fanilor.

”Nu știu ce sa mai zic, dar cu operațiile astea estetice, va schimbați aproape total fizionomia și părerea mea, arătai mai bine înainte.. lăsați timpul sa-și facă treaba, artistele de mai demult nu mai apelau imediat la bisturiu (Marina Voica)… fiecare vârstă are frumusețea ei… ca și artista, te ador”, a fost unnul dintre mesajele primite de Andreea Bănică în mediul online.

Vedeta a replicat imediat: ”Vai, ma simt minunat si mai frumoasa ca oricand 🙏 nu mai spun recunoscatoare pentru ce este mai frumos in viata mea. Ce sa-i faci? Asta este viata! Pentru unii ciuma pentru altii muma! Nu mai puteti voi de operatiile mele estetice pe care nu le am 🤣🤣🤣 Stiti ce? Daca arat bine fara operatii sunt mai mandra si mai puternica pe zi ce trece! Voi nu aveti decat sa credeti ce vreti, important este cum si ce cred eu despre mine 😜 restul? Nu conteaza!”.

citește și...