Andreea Bănică, despre problemele în cuplu. ”Nu se mai putea, nu ne mai întâlneam decât pe scări”

01.10.2021, 15:52
Andreea Bănică, despre problemele în cuplu. ”Nu se mai putea, nu ne mai întâlneam decât pe scări”
Andreea Bănică, despre problemele în cuplu. ”Nu se mai putea, nu ne mai întâlneam decât pe scări”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani,  este căsătorită de foarte mulți ani cu Lucian Mitrea, din mariajul lor rezultând doi copii – Sofia și Noah. Artista a făcut dezvăluirti din relația de cuplu la o emisiune de televiziune. ”Nu se mai putea, nu ne mai întâlneam decât pe scări”, a declarat Andreea Bănică.

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.  Artista a făcut dezvăluirti din relația de cuplu la o emisiune de televiziune.

Andreea Bănică, despre problemele în cuplu. ”Suntem de ani buni împreună și simțeam că nu mă mai regăseam”

Andreea Bănică a afirmat că deși ea și partenerul ei de viață au permanent grijă de cei doi copii ai lor, este nevoia ca ea și soțul său să aibă parte de timp doar pentru ei. ”Părintele are nevoie de momentele lui cu celălalt părinte ca o familie să trăiască în timp mai mult să poată să se încarce cu energie. Așa văd eu lucrurile, așa simt. Cu cât părintele e mai odihnit, în familie se întâmplă același lucru. Avem nevoie de timpul ăsta pentru noi. Acum două săptămâni am stat de vorbă și i-am zis că avem nevoie de timpul nostru. Alaltăieri l-a adormit Lucian pe Noah, ne-am așezat pe canapea și am pus un film. A pus un pahar de vin și ne-am uitat la film, apoi a coborât Sofia de pe scări și s-a minunat de noi că stăm ca niște părinți normali. Nu se mai putea, nu ne mai întâlneam decât pe scări, Discuția a fost constructivă. Suntem de ani buni împreună și simțeam că nu mă mai regăseam”, a declarat cântăreața, citată de spynews.ro.


Andrea Bănică a vorbit și despre cât de dedicat este soțul ei în rolul de tătic: ”E unul din cei mai implicați tați pe care i-am văzut. Îl cert uneori că stă prea mult cu cel mic. Sofia a crescut și e independentă. Merge cu metroul singură la școală și o ducem doar până acolo. Ea a luat decizia asta! Lucian e numai cu Noah tot timpul, mereu mi-o ia înainte. Când era mic nici nu mai apucam să schimb un pampers. El e bonă, mamă, tată. Are cu cine să semene pentru că socrul meu este la fel când este vorba despre Sofia. E o bucurie, ador iubirea asta și apropierea asta foarte importantă a lor, dar uneori îi spun că mai avem nevoie să ieșim amândoi la un restaurant”.

 

citește și...