Andreea Bănică, despre anxietate. ”Am anumite momente când sunt supărată, când mă simt singură, toți trecem prin aceste lucruri”

22.06.2022, 15:49
Andreea Bănică, despre anxietate. ”Am anumite momente când sunt supărată, când mă simt singură, toți trecem prin aceste lucruri”
Andreea Bănică, despre anxietate. ”Am anumite momente când sunt supărată, când mă simt singură, toți trecem prin aceste lucruri”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre anxietate și depresie. ”Am anumite momente când sunt supărată, când mă simt singură, toți trecem prin aceste lucruri”, a declarat vedeta. Artista a mărturisit și care este cea mai mare teamă a sa: ”Frica de singurătate, să nu fiu singură”.

Andreea Bănică a mărturisit, pentru revista Unica, care este cea mai mare frică a sa.

De asemenea, cântăreața a făcut declarații și despre anxietate și depresie.

Andreea Bănică, despre anxietate. ”Cred că am o depresie de când eram mică”

Andreea Bănică a mărturisit că cea mai mare teamă a sa este cea legată de singurătate: ”Frica de singurătate, să nu fiu singură, deși îmi plac momentele acelea singure. Uneori simțim nevoia să fim singuri, fiecare dintre noi, să fie singur cu el, să se regăsească, este normal”.

Întrebată dacă s-a confruntat vreodată cu anxietatea sau depresia, artista a răspuns: ”Cred că am o depresie de când eram mică. Cred că mai fiecare om are o problemă de genul acesta, dar nu pot să spun că o am sau o simt. Am anumite momente când sunt supărată, când mă simt singură, toți trecem prin aceste lucruri. La unii se evidențiază mai tare, la unii mai puțin, poate că eu am știut să o acopăr, să o ascund. Tot eu singură mă încurajez, îmi spun mereu că trebuie să merg înainte pentru că am o viață frumoasă, am o familie frumoasă. Îmi spun de fiecare dată că trebuie să privesc înainte. Nimic din urma mea nu este întâmplător”.

Andreea Bănică e căsătorită și are doi copii

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo.

În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, este o adolescentă superbă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 15 ani de căsnicie.

”De 15 ani ziua mea a devenit ziua noastra pentru ca atunci ne-am casatorit! La multi ani noua, ,iar prietenii nostri care ne-au sarbatorit de atunci si pana azi sa stie ca sunt mereu in gandurile noastre”, a fost mesajul transmis de vedetă în mediul online.

 

citește și...