Andreea Bănică dă detalii despre stilul ei de viață. ”Așa este organismul meu setat”

06.11.2022, 14:33
Andreea Bănică dă detalii despre stilul ei de viață. ”Așa este organismul meu setat”
Andreea Bănică dă detalii despre stilul ei de viață

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 44 de ani, arată foarte bine și afișează o siluetă de invidiat și un trup cu forme foarte bine conturate. Artsta a dat detalii despre stilul său de viață și despre ce alimentație are.  ”Așa este organismul meu setat”, le-a mărturisit vedeta celorr care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Andreea Bănică le-a vorbit fanilor săi despre stilul său de viață.

Vedeta a explicat în ce constă regimul ei de fiecare zi.

Andreea Bănică dă detalii despre stilul ei de viață. ”Când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat”

”Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat. Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12:00, chiar 13:00”, a explicat Andreea Băniică, potrivit spynews.ro.

”Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun. La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt”, a adăugat aceasta.

Andreea Bănică e căsătorită și are doi copii

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo.

În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, este o adolescentă superbă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 15 ani de căsnicie.

”De 15 ani ziua mea a devenit ziua noastra pentru ca atunci ne-am casatorit! La multi ani noua, ,iar prietenii nostri care ne-au sarbatorit de atunci si pana azi sa stie ca sunt mereu in gandurile noastre”, a fost mesajul transmis de vedetă în mediul online.
citește și...