Andreea Bănică, curtată de un miliardar. ”Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună”

06.06.2022, 11:21
Andreea Bănică, curtată de un miliardar. ”Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună”
Andreea Bănică, curtată de un miliardar. ”Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, a fost prezentă la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut numeroase dezvăluirti din viața sa. Artista a povestit că, în urmă cu ani, a fost curtată de un miliardar. ”Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună”, a mărturisit ea.

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo. În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, este o adolescentă superbă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

Prezentă la emisiunea ”40 de întrebărri”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, Andreea Bănucă a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Aceasta a dezvăluit că a fost curtată de un miliardar.

Andreea Bănică, curtată de un miliardar. ”În momentul ăla eram sub scaun de rușine, cred că m-am înroșit toată, din cap până în picioare”

Andreea Bănică a povestit că în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când ea și Lucian Mitrea nu erau căsătoriți, un potent om de afaceri din străinătate i-a făcut avansuri. „Da, da. (n.r a fost curtată de un miliardar) Vai, m-am simțit foarte prost. În acel moment nu eram căsătorită, eram cu Lucian. Respectivul nu știa că eu am o relație cu Lucian. Era din altă parte, din altă țară, lângă noi, la vecini. Am ajuns acolo la un eveniment de-al lui și a vrut să mă plimbe cu mașina lui decapotabilă. Lucian, cum e el foarte zăpăcit și foarte normal așa, câteodată poate anormal pentru unii, mi-a zis „du-te, du-te cu el, du-te și plimbă-te să vezi și tu cum merge mașina asta”. Lucian e pasionat de mașini și nu s-a gândit o clipă că respectivul are niște intenții pentru mine. Nu aveam nici bani pe atunci, nici mașini, eram la începuturile noastre”, a spus cântăreața, potrivit kanald.ro.

”M-am suit în mașină cu respectivul, am plecat, eram stângace. Respectivul mi-a spus: „Știi vreo fată așa frumoasă ca tine căreia să îi ofer această mașină?”. În momentul ăla eram sub scaun de rușine, cred că m-am înroșit toată, din cap până în picioare. Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună. I-am spus: „Îmi pare rău, nu cunosc așa fete care să își dorească o astfel de mașină”. Mă gândeam ce ar trebui să facă ele pentru acea mașină. Am ajuns la destinație, l-am sunat pe Lucian. (…) Am trecut peste acest moment, dar oarecum este normal pentru o femeie să primească și astfel de propuneri, mai puțin frumoase, mai frumoase”, a adăugat ea.

citește și...