Andreea Bălan, sfaturi pentru cei care vor să se căsătorească. ”Dacă nu o vor face așa, nu au cum să rămână împreună”

22.03.2021, 14:45
Andreea Bălan, sfaturi pentru cei care vor să se căsătorească. ”Dacă nu o vor face așa, nu au cum să rămână împreună”
Andreea Bălan, sfaturi pentru cei care vor să se căsătorească. ”Dacă nu o vor face așa, nu au cum să rămână împreună”

Andreea Bălan a vorbit despre căsătorie, dar a avut și câteva sfaturi pentru cuplurile care vor să facă acest pas.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

Andreea Bălan a fost invitată la emisiunea ”Miresa”, de la Antena 1, unde a vorbit despre căsătorie.

Andreea Bălan, sfaturi pentru cei care vor să se căsătorească. ”Să vă cântăriți bine sentimentele”

Andreea Bălan a fost întrebată de Simona Gherghe, moderatoarea show-ului ”Mireasa”, dacă este pregătită să se căsătorească din nou. ”Eu nu mă mărit acum. Evident că da, la un moment dat, peste câțiva ani buni, de ce nu. Da, sunt îndrăgostită”, a declarat cântăreața, potrivit spynews.ro.

Andreea Bălan a avut și câteva sfaturi pentru concurenții de la show care vor să se căsătorească.

”Îi sfătuiesc să se căsătorească din dragoste, pentru că dacă nu o vor face așa, nu au cum să rămână împreună, deci este bine să vă cântăriți bine sentimentele, să vă dați seama ce simțiți. Cu toții greșim, dar important este să fii tolerant și să-ți dai seama că dacă persoana de lângă tine are defecte și tu ai defecte și să ne acceptăm așa cum suntem”, a mai spus vedeta.

Andreea Bălan, despre cel mai mare regret al său

Andreea Bălan a mărturisit care este regretul său cel mai mare, dar și care este cea mai mare teamă a ei. Cântăreața Andreea Bălan a mărturisit că are regrete legate de sănătatea sa, însă nu a vrut să ofere detalii în acesta sens.”Este un regret pe care îl am în legătură cu sănătatea mea, pe care nu îmi doresc să îl fac public”, a spus ea într-un interviu pentru revista Viva.

Artista a mai afirmat că cea mai mare teamă a sa este legată de starea de sănătate a copiilor ei. ”De când am devenit mamă, cea mai mare teamă a mea este legată de sănătatea copiilor mei. Să nu se îmbolnăvească sau să pățească ceva”, a mai spus Andrea Bălan.

”Cea mai mare fericire este atunci cand copiii mei sunt fericiți și sănătoși”, a adăugat cântăreața.

citește și...