Andreea Bălan s-a externat. Care este starea artistei

09.11.2020, 12:29
Andreea Bălan s-a externat. Care este starea artistei
Andreea Bălan s-a externat. Care este starea artistei

Cântăreața Andreea Bălan a fost externată, după ce a petrecut șase zile în spital.

După 6 zile petrecute în spital, Andreea Bălan, în vârstă de 36 de ani, a fost externată duminică, 8 noiembrie. Cântăreața s-a internat la începutul lunii, după ce a simțit dureri puternice în zona abdominală. Aceasta a avut un abces abdominal.  Acum, artista se simte bine.

„După 6 zile, azi plec acasă. Vă pup și vă mulțumesc din suflet pentru mesajele de încurajare! M-au ajutat mult”, a transmis Andreea Bălan pe o rețea de socializare.

Andreea Bălan spunea că cel mai mare regret al său este legat de sănătatea ei

Cântăreața Andreea Bălan a mărturisit că are regrete legate de sănătatea sa, însă nu a vrut să ofere detalii în acesta sens. ”Este un regret pe care îl am în legătură cu sănătatea mea, pe care nu îmi doresc să îl fac public”, a spus ea pentru revista Viva.

Artista a mai afirmat că cea mai mare teamă a sa este legată de starea de sănătate a copiilor ei, fetițele Ella și Clara. ”De când am devenit mamă, cea mai mare teamă a mea este legată de sănătatea copiilor mei. Să nu se îmbolnăvească sau să pățească ceva”, a mai spus Andrea Bălan.

”Cea mai mare fericire este atunci cand copiii mei sunt fericiți și sănătoși”, a adăugat cântăreața.

Ce face Andreea Bălan atunci când George Burcea vine să-și vadă fetițele

Cântăreața Andreea Bălan a explicat într-un interviu ce face atunci când fostul ei partener de viață, actorul George Burcea vine să-și vadă fetițele.Andreea Bălan și George Burcea nu mai locuiesc împreună de luni bune. Cu toate acestea, actorul vine frecvent să-și viziteze cele două fetițe, Ella și Clara, pe care le are împreună cu Andreea Bălan.

“Eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. Toată lumea m-a întrebat cum reacționează Ela și dacă ea știe. Ei bine, un copil la 3 ani nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț sau o separare. Ea știe că tati vine din când în când, că el lucrează.Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel, mai ales dacă se simt fericiți și se joacă, de aceea e important pentru mine să le ofer tot felul de activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și atunci când vine tati să aibă timpul lor cu el”, a spus Andreea Bălan.

“Când vine el, mă bucur și eu de timpul meu cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care se ocupă full time de copii. În momentul în care vine tatăl să-i viziteze, ele profită de acest timp să facă un lucru pe care ele și-l doresc”, a mai spus artista.

 

citește și...