George Burcea a tunat și fulgerat la adresa Andreei Bălan, la ‘Ferma’. ‘Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei’

08.10.2020, 15:29
George Burcea a tunat și fulgerat la adresa Andreei Bălan, la 'Ferma'. 'Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei'
George Burcea a tunat și fulgerat la adresa Andreei Bălan, la 'Ferma'. 'Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei'

George Burcea continuă să vorbească despre fosta soție, Andreea Bălan, în emisiunea ‘Ferma. Orășeni vs. Săteni’, de la PRO TV. În ediția de miercuri seară, 7 octombrie, actorul a avut din nou un schimb de replici acide cu Andreea Antonescu, buna prietenă cu Andreea Bălan.

George Burcea a făcut din nou dezvăluiri-bombă în show-ul ‘Ferma’ despre căsnicia cu Andreea Bălan. Actorul a precizat că a umilit-o pe aceasta, ori de câte ori a avut ocazia. Acesta a scos la iveală lucruri șocante din mariajul cu artista.

George Burcea nu vrea să ia contact cu Andreea Antonescu

‘Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei…nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r. Andreea Antonescu), le-aș da altora pentru că au muncit și au făcut foamea aici’, a spus George Burcea, la ‘Ferma’.

Evitându-se reciproc în curtea fermei, cei doi au preferat să își expună părerile la testimoniale.

‘Nu am ce să vorbesc cu Andreea Antonescu din foarte multe puncte de vedere’, a mărturisit George Burcea despre Antoneasca.

‘De la tăticul atent și iubitor, așa cum l-am cunoscut eu pe el, la acest Don Juan de Fermă, este o distanță mare. Am înțeles că ar fi fost ceva cu Viviana, pe de altă parte am văzut că are bucurii și la Anna Lesko. Eu pe a mea (n.r. Andreea Bălan) o știu de 20 de ani. Întotdeauna iese adevărul la mijloc. E foarte ușor de prima pagină’, a spus și Andreea Antonescu.

Mihaela Rădulescu a intervenit în conflictul lor

Prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu, a ținut să intervină în conflictul dintre actor și Andreea Antonescu.

‘Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață’, a completat și Mihaela Rădulescu.

De asemenea, zilele trecute, George Burcea a scos la iveală faptul că Andreea Bălan îl umilea mereu, spunându-i că nici măcar în 20 de ani nu va ajunge să câștige banii pe care îi câștigă ea.

‘Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei’, a declarat George Burcea.

citește și...