George Burcea, despre Andreea Bălan. ”Îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om”

15.09.2020, 09:04
George Burcea, despre Andreea Bălan. ”Îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om”
George Burcea, despre Andreea Bălan. ”Îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om”

Actorul George Burcea a făcut declarații despre cântăreața Andreea Bălan, cea care i-a fost soție și împreună cu care are două fetițe, Ella și Clara.

George Burcea a vorbit în termeni foarte frumoși despre fosta sa parteneră de viață, Andreea Bălan.

”Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om. În rest, vedem noi… le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere, cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă…”, a declarat actorul într-un interviu pentru click.ro.

George Burcea a mai mărturisit că nu are niciun regret în ceea ce privește căsnicia sa.

”Am învățat că în viață e bine să fii pregătit oricând pentru orice. Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie. Cred că trecutul trebuie lăsat deoparte și e nevoie să ne ocupăm mai mult de prezent.

Din acțiunile trecutului nu poți schimba mai nimic și de aceea este bine să fim împăcați cu toate deciziile pe care le-am luat în anumite momente. Sunt un om care este împăcat cu trecutul lui și mândru de trecutul lui, pentru că toate m-au adus astăzi în acest punct, iar astăzi sunt fericit”, a spus el.


Ce spune despre fetițele sale

George Burcea a explicat ce nu ar face niciodată.

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii pentru a pleca în altă țară”, a afirmat el.

Actorul a mărturisit și că îi este greu să stea departe de cele două fetițe ale sale și ale Andreei Bălan, Ella și Clara, pe durata participării la show-ul ”Ferma”.

”Ahhhh, nici nu vreau să mă gândesc la acest aspect. Am fost zilnic aproape de ele, iar faptul că acum nu mă vor vedea atâta timp, mă doare pentru dorul și durerea lor.

Sunt mici și ele nu înțeleg că oamenii mari au treabă… pentru ele viața este o joacă și e minunat acest lucru, doar că e nevoie să faci și sacrificii. Simt că eu sunt Dumnezeul lor, iar ele sunt două din cele 4 camere din inima mea”, a mai spus George Burcea.

Ce spune despre o nouă relație

”Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”, a comentat fostul partener de viață al cântăreței Andreea Bălan.

citește și...