Andreea Bălan a fost operată de urgență! Solista nu trece printr-o perioadă bună. Ce i-au descoperit medicii

05.11.2020, 11:18
Andreea Bălan a fost operată de urgență! Solista nu trece printr-o perioadă bună. Ce i-au descoperit medicii
Andreea Bălan a fost operată de urgență! Solista nu trece printr-o perioadă bună. Ce i-au descoperit medicii

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital în urmă cu două nopți. Jurata de la ‘Te cunosc de undeva’ a acuzat dureri insuportabile la nivelul abdomenului, motiv pentru care a decis să cheme ambulanța.

Conform Cancan.ro, doctorii i-au găsit un abces abdominal, pe care l-au operat laparoscopic, la scurt timp după ce a fost internată.

Ce diagnostic i-au pus medicii

Specialiștii susțin că un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne.

Cu doar câteva ore înainte de a ajunge pe mâinile medicilor, Andreea Bălan a fost fotografiată de paparazzii Cancan în timp ce își parca mașina la Antena. La coborâre, se vedea că solista nu se simțea deloc bine și părea extrem de răvășită.

A fost la un pas de moarte în 2019

În luna martie 2019, artista a fost salvată de la moarte, în urma operației de cezariană, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Cu toate că operația a decurs perfect, fosta componentă a trupei André a suferit un stop cardio-respirator în timpul intervenției. La vremea respectivă, fostul ei partener, George Burcea, a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare că Andreea Bălan a fost resuscitată preț de câteva minute de medici.

‘În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Mulţumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei’, scrie Burcea pe rețelele de socializare.

După ce și-a revenit, cântăreața a povestit că a trecut cu greu peste evenimentul traumatizant.

‘Am suferit foarte mult după nașterea Clarei! Acea perioadă a fost foarte dificilă pentru mine. Nu se compară suferința provocată de sănătate cu cea a unei despărțiri. Sănătatea este cea mai importantă! Mi-am dat seama că eram foarte mult angrenată în proiectele mele și nu m-am bucurat de viață. Aveam nevoie de această lecție. Încerc să fiu cât mai sinceră, să-mi arăt sufletul’, a spus Andreea Bălan, în direct, la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’.

citește și...