Andreea Bălan, pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. ”Mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”

15.03.2021, 16:24
Andreea Bălan, pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. ”Mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”
Andreea Bălan, pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. ”Mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”

Cântăreața Andeea Bălan a mărturisit că se vede din nou căsătorită.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața a fost prezentă în platoul emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars, unde a afirmat că este hotărâtă să ajungă pentru a doua oară la altar.


”Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, a declarat Andreea Bălan, citată de spynews.ro.

Andreea Bălan, despre lecțiile primite de la viață

Andreea Bălan a vorbit și despre lucrurile mai puțin plăcute prin care a trecut și despre lecțiile de viață pe care le-a primit. ”Obosesc de multe ori, atunci când oamenii îmi fac rău, când apare o dispută sau o problemă personală, dar îmi spun că și mâine este o zi și las noaptea să treacă și îmi revin. Viața m-a învățat să fiu ordonată. Te înrăiesc lucrurile astea, iar apoi mai târziu în viață te poți purta cu oameni așa cum s-au comportat alții cu tine”, a spus vedeta.

”Cred că într-o relație greșesc ambele persoane, poate că dacă am fost trădată de un prieten, înseamnă că am facut eu ceva greșit. Cu toții cred că avem niște răni din copilărie, iar mai târziu vine o persoană care ne apasă pe rănile alea și avem impresia că omul respectiv ne supără, dar de fapt e 10% prezent și 90% trecut. Trebuie să fii înțelept și să îți dai seama că ai o problemă cu trecutul, nu cu persoana din prezent”, a completat ea, conform sursei mai sus-menționate.

Andreea Bălan și-a amintit și de perioada în care făcea parte din trupa Andre, alături de Andreea Antonescu: ”Eu am devenit cunoscută la 12-13 ani, în trupa Andre. Sunt multe amintiri dureroase de pe vremea aceea. Mama nu putea să vină cu mine în concerte pentru că muncea și mie îmi era dor de ea. Andreea Antonescu venea cu ambii părinți și eram puțin geloasă. Ca să știu cum este să nu fii cunoscută ar fi trebuit să devin vedetă la 20 de ani și să fac o comparație. Nu am de unde să știu asta. Aici oriunde merg mă recunoaște lumea, doar în străinătate, în vacanțe, nu. Nu am vrut niciodată să renunț. Îmi place să mă manageriez pe mine, eu iau deciziile, îmi place foarte tare ceea ce fac”.

citește și...