Andreea Bălan face mărturisiri. ”Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată”

10.04.2021, 12:53
Andreea Bălan face mărturisiri. ”Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată”
Andreea Bălan face mărturisiri. ”Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată”

Cântăreața Andreea Bălan a făcut mărturisiri la o emisiune de televiziune. Artista a vorbit despre viața sa personală.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, vedeta a vorbit despre relațiile din viața sa, afirmând că nu-și mai dorește să-și facă planuri de viitor, ci că vrea să trăiască prezentul.


Andreea Bălan face mărturisiri. ”Mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile”

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită”, a declarat Andreea Bălan, relatează spynews.ro.

Andreea Bălan a vorbit și despre căsătorie, afirmând că deocamdată nu se pune probleme unei alte nunți. „Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a mai precizat binecunoscuta artistă.

Andreea Bălan a explicat că dintodeauna a căutat stabilitatea într-o relație: ”Nu mi-a plăcut niciodată să schimb, mereu am fost statornică și am cautat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru or. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”.

citește și...