Andreea Bălan, despre cariera sa. ”Au fost câteva momente-cheie”

31.05.2021, 13:17
Andreea Bălan, despre cariera sa. ”Au fost câteva momente-cheie”
Andreea Bălan, despre cariera sa. ”Au fost câteva momente-cheie”

Cântăreața Andreea Bălan a făcut mărturisiri despre cariera sa în showbiz.

Andreea Bălan a cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre. După destrămarea formației, Andreea Bălan a urmat o carieră solo. De asemenea, a participat la emisiuni de dans în țară și în străinătate, unde a reușit să facă performanță. Despre cariera sa a făcut Andreea Bălan decolarații într-un interviu pentru revista Unica. ”Au fost câteva momente-cheie: în perioada Andrè, când am primit cinci discuri de platină şi unul de aur pentru un milion şi jumătate de albume vândute şi am fost supranumite „Reginele muzicii dance”; în cariera solo, la fiecare lansare a unui album, deoarece în 90% dintre piese cânt despre mine şi despre trăirile mele, iar albumul „Așa sunt eu” din 2004 a fost de referință în cariera mea; momentul în care am luat medalia de argint pentru România la Campionatul de dans din Mexic; momentul în care am câştigat locul întâi la „Dansez pentru tine” deoarece, de atunci, toată cariera mea s-a schimbat, transformându-mă într-un entertainer care cântă, dansează şi face show-uri excepţionale”, a declarat Andreea Bălan.


Despre imaginea sexy pe care o avea în epoca Andre, Andreea Bălan a afirmat: ”Atunci nu realizam acest lucru, eram o copilă. Pur şi simplu aşa erau ţinutele de scenă şi nimeni nu ne spunea că suntem prea sexy. Am înţeles mai târziu, uitându-mă în urmă. Dar chiar şi aşa, nu-mi pare rău de acest aspect şi nu consider că m-a afectat psihic în niciun fel. Ba chiar m-a ajutat mai tarziu în carieră să am încredere în mine pe scenă, fără să mă simt ciudat”.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

Cântăreața a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, în care a explicat care este relația pe care o are acum cu fostul ei partener de viață, George Burcea.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan.

citește și...