Andreea Bălan, adevărul despre relația cu fostul soț. ”L-am iertat pe George Burcea”

13.04.2021, 10:36
Andreea Bălan, adevărul despre relația cu fostul soț. ”L-am iertat pe George Burcea”
Andreea Bălan, adevărul despre relația cu fostul soț. ”L-am iertat pe George Burcea”

Cântăreața Andreea Bălan a spus foarte clar care  este relația cu fostul ei soț, actorul George Burcea.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, în care a explicat care este relația pe care o are acum cu fostul ei partener de viață, George Burcea.  ”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan, citată de click.ro.

“Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a completat vedeta.

Andreea Bălan nu mai poate avea copii

Andreea Bălan și-a amintit, la podcastul lui Cătălin Măruță, și despre problemele cu care s-a confruntat în urmă cu doi ani, la nașterea celei de-a doua fetițe. Artista a mărturisit că, din cauza problemelor medicale, nu mai poate avea copii.

“Am rămas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă. Să adopt! Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea. Important e că sunt în viață, că trăiesc, că nu au rămas fetițele fără mamă”, a adăugat ea.

Andreea Bălan a explicat și cum a luat decizia de a se căsători cu George Burcea: “Când m-am trezit după anestezie, eu eram amețită, nu-mi dădeam seama ce se întâmplase cu mine. Atunci am decis să refac trupa Andre și să mă mărit. Pe patul de spital am decis. Nu mă așteptam când m-am măritat să divorțăm după patru luni. Când te măriți ai impresia că o faci pentru toată viața, dar uite că nu a fost așa”.

citește și...