Andreea Bălan, accident pe stradă. ”Am pupat bordura la propriu. Am avut nevoie de cusături de urgență”

27.04.2022, 11:10
Andreea Bălan, accident pe stradă. ”Am pupat bordura la propriu. Am avut nevoie de cusături de urgență”
Andreea Bălan, accident pe stradă. ”Am pupat bordura la propriu. Am avut nevoie de cusături de urgență”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, a avut parte de un accident în timp ce se plimba cu rolele împreună cu cele două fetițe ale sale. Vedeta a căzut și s-a lovit de o bordură, având nevoie ulterior de intervenția medicului. Artista a povestit, pe contul ei de socializare, ce s-a întâmplat. ”Am pupat bordura la propriu. Am avut nevoie de cusături de urgență”, a spus ea.

Andreea Bălan a trecut prin momente extrem de neplăcute în timpul unei ieșiri în aer liber împreună cu cele două fetițe ale sale, la o plimbare pe role.

Cântăreața a căzut și s-a lovit  de bordură, în urma accidentului având nevoie de intervenția medicului.

Andreea Bălan, accident pe stradă. ”Oftica mare e, ca am cazut asa simplu in fata casei dupa 3 luni in care am facut acrobatii si nebunii pe gheata”

Andreea Bălan a povestit în mediul online ce s-a întâmplat. ”Ieri a fost o zi memorabila care va ramane intiparita un pic pe fata mea (la propriu) 😵‍💫 . La 3 minute dupa ce am facut aceasta poza vesela, am pupat bordura (la propriu) 🤯. Ca de, am crezut ca pe role e la fel ca pe gheata, dar am aflat ca e mai greu si cazaturile sunt si mai urate (ramai lipit de asfalt, nu aluneci😆) Am avut nevoie de cusaturi in urgenta, iar doctorul @doctorzamfirescu mi-a cusut buza de sus 🥴 si ii multumesc pentru promptitudine”, a explicat vedeta.

”Oftica mare e, ca am cazut asa simplu in fata casei dupa 3 luni in care am facut acrobatii si nebunii pe gheata 😂 In concluzie, cateodata nu sunt chiar wonderwoman, mai si cad (la propriu si la figurat), dar ma ridic si merg la doctor, sau imi sun grupul de suport (psihic) 😄 si imi revin instant, imi iau pelerina si zbor iar💪🏻🦸‍♀️ Noroc ca am filmari la Te cunosc de undeva saptamana viitoare si pana atunci imi trece 📺🙏🤗 Stay safe & take care when skateing ⛸🛼 Love you all ❤️ PS. Ella si Clara merg mai bine ca mine pe role, ele nu cad ca mine 😂✨🤩”, a completat ea.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața a fost invitată, în urmă cu ceva timp, la podcastul realizat de Cătălin Măruță, în care a explicat care este relația pe care o are acum cu fostul ei partener de viață, George Burcea.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan și-a amintit și despre problemele cu care s-a confruntat la nașterea celei de-a doua fetițe. Artista a mărturisit că, din cauza problemelor medicale, nu mai poate avea copii.

“Am rămas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă. Să adopt! Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea. Important e că sunt în viață, că trăiesc, că nu au rămas fetițele fără mamă”, a adăugat ea.

citește și...