Andreea Bălan a făcut scandal la „Te cunosc de undeva”. Artista a răbufnit la adresa unui concurent

26.10.2022, 12:50
Andreea Bălan a făcut scandal la „Te cunosc de undeva”. Artista a răbufnit la adresa unui concurent
Andreea Bălan a făcut scandal la „Te cunosc de undeva”. Artista a răbufnit la adresa unui concurent

Andreea Bălan i-a șocat pe toți la „Te cunosc de undeva”! Jurata a răbufnit la adresa unui concurent, în timpul filmărilor uneia dintre edițiile show-ului de la Antena 1. Conform Cancan.ro, solista s-a luat de colegul de echipă al Ronei Hartner, Johny Romano. Ce a putut să-i spună tânărului cântăreț?

Andreea Bălan a avut o reacție șocantă la filmările uneia dintre edițiile show-ului „Te cunosc de undeva”. Interpreta și-ar fi ieșit din minți și l-a criticat dur pe Johny Romano, colegul Ronei Hartner.

Andreea Bălan ar fi fost nemulțumită de faptul că acesta nu și-a luat deloc rolul în serios până acum și i-a adresa cuvinte dure.  Gestul divei nu a fost tocmai pe placul producătorilor emisiunii de la Antena 1. Mai mult de atât, aceștia s-au gândit să taie la montaj partea cu scandalul făcut de Andreea Bălan.

Andreea Bălan l-a criticat dur pe Johny Romano

„Andreea i-a spus lui Johny așa: «Eu și colegii mei te-am tot păsuit. De acum trebuie să începi și tu să fii serios. Te-ai desincronizat chiar și la cel mai simplu dans. Trebuie să te aduni și să te ridici la nivelul partenerei tale (n.r. Rona Hartner)».

A fost bitchy rău și ne-a uimit pe toți. Una e să jurizezi și alta e să umilești un concurent. Ne gândim serios și avem discuții, să vedem dacă păstrăm momentul sau îl tăiem la montaj”, notează Cancan.

„Eu nu jurizez doar dans. Sunt unul dintre cei mai respectați artiști din România și am o ureche foarte bună. Jurizez toată prestația”, s-ar fi apărat Andreea Bălan, conform surselor Cancan.

Solista are și un preferat la „Te cunosc de undeva”

În ediția trecută din 22 octombrie, Andreea Bălan a uimit pe toată lumea după ce s-a sărutat pe gură cu Emilian, la „Te cunosc de undeva”. Solista a fost impresionată, după ce Emilian și WRS, colegul lui, s-au transformat în Enrigue Iglesias și Gente de Zona, interpretând melodia Bailando.

Andreea Bălan a fost atât de fascinată de momentul lor, încât s-a dus pe scenă și l-a sărutat pe Emilian.

„Ce să mai… atitudine, carismă… Coregrafia, în spatele vostru, a fost foarte tare, bestială, băieții cu fetele, un duel foarte frumos, iar voi… Ești sexy, Emilian, a mărturisit Andreea Bălan.

citește și...