Cum s-a înțeles Andreea Bălan cu Andreea Antonescu la ”America Express”. ”De asta am și făcut performanță acolo, o să vedeți”

20.09.2022, 15:45
Cum s-a înțeles Andreea Bălan cu Andreea Antonescu la ”America Express”. ”De asta am și făcut performanță acolo, o să vedeți”
Cum s-a înțeles Andreea Bălan cu Andreea Antonescu la ”America Express”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a făcut declarații despre participarea sa la reality show-ul ”Ameica Express”, care urmează să fie difuzat de postul de televiziune Antena 1. Artista a povestit cum s-a înțeles cu colega sa, Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, cu care a făcut echipă la emisiunea respectivă.

Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu.

Artista a povestit, pentru revista Elle, cum a fost experiența espectivă pentru ea și cum s-a înțeles cu colega și prietena ei Andreea Antonescu.

Cum s-a înțeles Andreea Bălan cu Andreea Antonescu la ”America Express”. ”Am făcut echipă foarte bună pentru că ne-am completat, noi fiind persoane diferite”

„Noi ne cunoaștem ca în palmă, a fost bine că am plecat cu ea. Am făcut echipă foarte bună pentru că ne-am completat, noi fiind persoane diferite. De asta am și făcut performanță acolo, o să vedeți. Fiecare zi era grea. Începea cursa la 7 dimineața și terminai la 7-8 seara. Apoi trebuia să îți cauți cazare, băteai din ușă în ușă și uneori nu ți se deschidea. N-aveai mâncare, probele erau foarte grele. În fiecare zi aveai 5-6 misiuni. Nu este un concurs pentru oricine. Noi am rezistat și pentru că suntem obișnuite cu turneele de mic”, a mărturisit Andreea Bălan.


Despre experiența de la reality show-ul ”America Express”, Andreea Bălan a declarat: ”Foarte grea, dar m-a schimbat profund. Acolo trăiești cu nimic și trebuie să te bazezi pe ajutorul oamenilor. Evident, când te întorci, apreciezi mai mult ce ai acasă. M-am întors foarte umilă și recunoscătoare. Apreciez mai mult ceea ce am și apreciez și mai mult familia pe care o am”.

 

citește și...