Andreea Antonescu, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu e vreo surpriză”

14.03.2021, 10:14
Andreea Antonescu, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu e vreo surpriză”
Andreea Antonescu, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu e vreo surpriză”

Andreea Antonescu a fost propusă pentru eliminare la show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Cântăreața Andreea Antonescu poate fi văzută în prezent la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D, unde face parte din echipa Faimoșilor. În ediția de sâmbătă, 13 martie 2021, a show-ului, echipa Faimoșilor a pierdut cel de-al doilea joc de imunitate, astfel că unul dintre membri echipei a fost nominalizat pentru eliminare. Cea care a fost propusă pentru eliminarea din competiție este Andreea Antonescu.

”Nu e ca și cum este o surpriză pentru cineva, nu e ca și cum nu ne-am fi așteptat cu toții… Așteptată și asumată în proporție 100%, pentru că s-a votat după criteriile după care s-a votat și îi înteleg, nu e vreo surpriză, nu e vreo supărare, nimic negativ din punctul ăsta de vedere, așa cum mă înțeleg pe mine, îi înțeleg și pe ei cu tot cu argumentele lor, care da, sunt plauzibile”, a declarat Andreea Antonescu după ce a aflat că este nominalizată pentru eliminarea din competiție, potrivit kanald.ro.

Andreea Antonescu, alături de Albert la eliminare

Andreea Antonescu din echipa Faimoșilor și Albert Oprea din echipa Războinicilor sunt cei doi concurenți propuși spre eliminare în această săptămână la Survivor România 2021.

După ce a aflat că este nominalizat pentru eliminare de colegii săi din echipa Războinicilor, Albert Oprea a mărturisit că acest lucru nu constituie o surpriză pentru el.

„Sunt cumva relaxat, pentru că mă așteptam, nu e o surpriză. Mă așteptam de când am pierdut jocul de imuniatate, de-asta mi-am dorit să-l câștigăm. Săptămâna trecută când am fost nominalizat, am avut o stare proastă, dar imediat după am primit un mesaj video de la mama mea, în care mi-a spus să-mi urmez scopul și visul. I-am făcut o promisiune, că nu voi renunța la misiunea mea oricât de greu va fi, oricât de neplăcut mă simt. Nu e o situație confortabilă. După mesajul de la mama mea, am fost votat preferatul publicului și asta mi-a dat putere și motivație. Mă simt alt om, care poate să ducă lupta până la capăt. Chiar dacă sunt votat de colegii mei, îmi voi urma visul, le promit asta. Voi lupta și voi rezista oricât va fi nevoie. Fac apel la telespectatori, pentru că nu vreau să plec și am nevoie de susținerea lor. Doar cu ajutorul lor pot ajunge până la final și pot să-mi urmez visul. Colegii doar mă pot propune, publicul decide când plec”, a declarat Albert Oprea.

citește și...