Albert Oprea, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu e o situație confortabilă”

13.03.2021, 11:06
Albert Oprea, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu e o situație confortabilă”
Albert Oprea, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu e o situație confortabilă”

Albert Oprea este primul concurent propus pentru eliminare din această săptămână de la show-ul ”Survivor România”.

Echipa Războinicilor de la ”Survivor România” a pierdut primul jc de imunitate din această săptămână în fața echipei Faimoșilor.

Concurentul propus spre eliminare din echipa Războinicilor este Albert Oprea.

Albert Oprea, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Mă așteptam, nu e o surpriză”

După ce a aflat că este nominalizat pentru eliminare de colegii săi din echipa Războinicilor, Albert Oprea a mărturisit că acest lucru nu constituie o surpriză pentru el.

Albert Oprea a făcut apel la telespectatori pentru a-l susține ca să nu părăsească competiția din Republica Dominicană.

„Sunt cumva relaxat, pentru că mă așteptam, nu e o surpriză. Mă așteptam de când am pierdut jocul de imuniatate, de-asta mi-am dorit să-l câștigăm. Săptămâna trecută când am fost nominalizat, am avut o stare proastă, dar imediat după am primit un mesaj video de la mama mea, în care mi-a spus să-mi urmez scopul și visul. I-am făcut o promisiune, că nu voi renunța la misiunea mea oricât de greu va fi, oricât de neplăcut mă simt. Nu e o situație confortabilă. După mesajul de la mama mea, am fost votat preferatul publicului și asta mi-a dat putere și motivație. Mă simt alt om, care poate să ducă lupta până la capăt. Chiar dacă sunt votat de colegii mei, îmi voi urma visul, le promit asta. Voi lupta și voi rezista oricât va fi nevoie. Fac apel la telespectatori, pentru că nu vreau să plec și am nevoie de susținerea lor. Doar cu ajutorul lor pot ajunge până la final și pot să-mi urmez visul. Colegii doar mă pot propune, publicul decide când plec”, a declarat Albert Oprea, citat de wowbiz.ro.

citește și...