Andreea Antonescu divorțează de Traian Spak. ”Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă”

17.08.2022, 12:01
Andreea Antonescu divorțează de Traian Spak. ”Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă”
Andreea Antonescu divorțează de Traian Spak

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, divorțează de Traian Spak, bărbatul cu care a fost căsătorită mulți ani și împreună cu care are o fetiță. Vedeta trăiește în prezent o poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu, cei doi urmând să devină părinți. ”Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă”.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre.  În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna.

Pe contul său de socializare, Andreea Antonescu a anunțat că este din nou însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară. Aceasta se află în luna a patra de sarcină. Artista trăiește o poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Potrivit unor surse click.ro, Andreea Antonescu urmează să divorțeze luna viitoare de Traian Spak, astfel încât după ce va veni pe lume cel de-al doilea copil al său acesta să poată avea în acte numele tatălui.

Andreea Antonescu divorțează de Traian Spak. ”Copilul nu va purta numele lui Traian, nu este o situație pe care să o dorească cineva, așa că se va pronunța divorțul”

Traian Spak va veni în România pentru a divorța de Andreea Antonescu. Aceștia vor divorța la notar.

„Traian vine luna viitoare în România. El nu a fost de foarte mulți ani, dar vine pentru Andreea și Victor, tocmai pentru ca ei să poată creștina copilul cum trebuie și ca micuțul să aibă numele tatălui. Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă. Copilul nu va purta numele lui Traian, nu este o situație pe care să o dorească cineva, așa că se va pronunța divorțul, toată lumea e fericită. Traian și Andreea oricum nu mai sunt împreună de patru ani, ei au păstrat o relație bună pentru Sienna, dar și din respect pentru ei, că au fost, totuși, căsătoriți atâția ani”, au declarat sursele citate de click.ro.

citește și...