Andra Voloș, apariție incendiară în casa ‘Puterea dragostei’! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu s-a întors în Turcia

16.09.2020, 21:30
Andra Voloș, apariție incendiară în casa 'Puterea dragostei'! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu s-a întors în Turcia
Andra Voloș, apariție incendiară în casa 'Puterea dragostei'! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu s-a întors în Turcia

Este oficial! Andra Voloș s-a reîntors în casa ‘Puterea dragostei’! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al show-ului matrimonial, a fost o apariție incendiară când a intrat în casa băieților.

Andra Voloș a revenit în casa ‘Puterea dragostei’ și este hotărâtă să își găsească sufletul pereche. Șatena a atras toate privirile, în special a lui George. Tânăra a ales să danseze cu Cristian Comănici și iubitul Monei.

George, fascinat de Andra Voloș

George: Ești concurentă?
Andra Voloș: Nu știu, ai vrea?

Încă de la reîntoarcerea în show-ul din Turcia, Andra Voloș nu s-a putut abține și i-a mărturisit prezentatoarei emisiunii, Cristina Mihaela, că principalul vinovat de despărțirea ei de Bogdan Mocanu a fost Jador, căruia încă îi mai poartă ranchiună.

Cristina Mihaela: Ești în continuare supărată pe Jador?
Andra Voloș: Fix el este de vină.
Cristina Mihaela: Jador este motivul pentru care tu te-ai despărțit de Bogdan?
Andra Voloș: Da.

S-a despărțit de Bogdan Mocanu

Mama Andrei Voloș i-a transmis un mesaj dur lui Bogdan Mocanu, fostul concurent de la 'Puterea dragostei'

În urmă cu câteva luni, Andra Voloș făcea dezvăluiri șocante despre despărțirea de Bogdan Mocanu.

Bruneta le-a detaliat fanilor prin ce momente cumplite a trecut după separarea de Bogdan. Andra Voloș a publicat un videoclip pe internet intitulat ‘Mesaj către Bogdan, Bia și Jador’, în care a povestit că a fost la un pas de a se sinucide.

‘Simt nevoia să spun ce am pe suflet. Cred că trebuie să știți adevărul și să încercați să vă puneți în locul meu înainte să mă judecați. Lupul își schimbă blana și năravul ba. Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc.

Acum două zile m-am dus acasă la el. Am ajuns acolo, era distrus, cum eram și eu la rândul meu. Am vorbit și am încercat să găsim o cale. Tot timpul ăsta m-am gândit la el. Îl iubeam. Acum îi port pică și nu mai simt nimic în suflețelul meu. Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o’, a spus Andra Voloș într-un clip de pe Youtube.

citește și...