Andra Voloș, fostă concurentă la ‘Puterea Dragostei’, declarații sfâșietoare după despărțirea de Bogdan Mocanu: ‘Am vrut să mă omor’

15.05.2020, 11:49
Andra Voloș, fostă concurentă la 'Puterea Dragostei', declarații sfâșietoare după despărțirea de Bogdan Mocanu: 'Am vrut să mă omor'

Andra Voloș, fostă concurentă la ‘Puterea Dragostei’, și-a deschis sufletul și a avut puterea să vorbească despre despărțirea de Bogdan Mocanu, și el fost concurent în emisiunea de la Kanal D.

Bruneta le-a detaliat fanilor prin ce momente cumplite a trecut după separarea de Bogdan. Andra Voloș a publicat un videoclip pe internet intitulat ‘Mesaj către Bogdan, Bia și Jador’, în care a povestit că a fost la un pas de a se sinucide.

‘Simt nevoia să spun ce am pe suflet. Cred că trebuie să știți adevărul și să încercați să vă puneți în locul meu înainte să mă judecați. Lupul își schimbă blana și năravul ba. Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc.

Acum două zile m-am dus acasă la el. Am ajuns acolo, era distrus, cum eram și eu la rândul meu. Am vorbit și am încercat să găsim o cale. Tot timpul ăsta m-am gândit la el. Îl iubeam. Acum îi port pică și nu mai simt nimic în suflețelul meu’, a spus Andra Voloș.

‘Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o’, a mai adăugat ea. Toate destăinuirile șocante ale brunetei, în clipul de mai jos:

citește și...