Andra Voloș, despre relația cu Iancu Sterp! Fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’ a rupt tăcerea

22.08.2020, 16:20
Andra Voloș, despre relația cu Iancu Sterp! Fosta concurentă de la 'Puterea dragostei' a rupt tăcerea
Andra Voloș, despre relația cu Iancu Sterp! Fosta concurentă de la 'Puterea dragostei' a rupt tăcerea

Andra Voloș, fostă concurentă în sezonul 2 ‘Puterea dragostei’, a rupt tăcerea despre relația cu Iancu Sterp, și el fost concurent al show-ului matrimonial de la Kanal D.

De câteva zile, Andra Voloș s-a întors în România și s-a reîntâlnit cu foști colegi de la ‘Puterea dragostei’. Bruneta a fost prezentă când Andreea Pirui, fostă concurentă de la Kanal D, a fost cerută în căsătorie de Marius, partenerul ei.

Andra Voloș, în tandrețuri cu Iancu Sterp

Alături de ea a fost și Iancu Sterp, fratele celebrului solist Culiță Sterp, iar mulți au speculat că cei doi ar fi într-o relație. În mai multe filmulețe de pe Instagram, Andra apărea în brațele tânărului.

Andra Voloș a ținut să spună adevărul despre relația cu Iancu Sterp. Aceasta a precizat că cei doi sunt doar buni prieteni și nici vorbă de vreo poveste de iubire.

‘Nu sunt cu Iancu, nu sunt iubita lui, deși mulți au mers pe ideea asta. Suntem prieteni foarte buni, el este apropiat de Bogdan, exclus să avem o relație de alt gen decât de amiciție’, a spus Andra Voloș pentru Wowbiz. 

S-a despărțit de Bogdan Mocanu

De ce la ce pornit toată cearta dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu

În urmă cu câteva luni, Andra Voloș făcea dezvăluiri șocante despre despărțirea de Bogdan Mocanu.

Bruneta le-a detaliat fanilor prin ce momente cumplite a trecut după separarea de Bogdan. Andra Voloș a publicat un videoclip pe internet intitulat ‘Mesaj către Bogdan, Bia și Jador’, în care a povestit că a fost la un pas de a se sinucide.

‘Simt nevoia să spun ce am pe suflet. Cred că trebuie să știți adevărul și să încercați să vă puneți în locul meu înainte să mă judecați. Lupul își schimbă blana și năravul ba. Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc.

Acum două zile m-am dus acasă la el. Am ajuns acolo, era distrus, cum eram și eu la rândul meu. Am vorbit și am încercat să găsim o cale. Tot timpul ăsta m-am gândit la el. Îl iubeam. Acum îi port pică și nu mai simt nimic în suflețelul meu. Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o’, a spus Andra Voloș într-un clip de pe Youtube.

citește și...