Andra s-a fotografiat alături de Smiley. Ce detaliu au obsevat imediat cei care au văzut-o!

11.10.2022, 14:04
Andra s-a fotografiat alături de Smiley. Ce detaliu au obsevat imediat cei care au văzut-o!
Andra s-a fotografiat alături de Smiley

Cântăreața Andra, în vârstă de 36 de ani, și-a anunțat fanii din mediul onlne despre un proiect muzical pe care îl are cu Smley, în vârstă de 39 de ani. Artista a dat publicității o fotogafie în care apare alături de Smiley, însă internauți au obsevat imediat un detaliu asupra căruia i-au atras atenția artistei.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de aproape 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața și prezentatorul de televiziune formează unul dintre cele mai unite cupluri dn showbiz-ul românesc.

Smiley este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală românească. În plan personal, Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Andra s-a fotografiat alături de Smiley.  Artista apare tatuată

Andra și Smley sunt implicați înt-un proiect muzcal. Cântăreața a fost cea care a făcut anunțul ș care, pe contul său de pe o rețea de socializare, a dat publicității o fotografe în care apare alături de Smley. Fani, însă, auu obsevat imediat un detaliu și i-au atras atenția arrtisrtei. Aceasta apare cu un tatuaj imens pe una dintre mâini. ”Dupa ani de prietenie, ani in care am fost colegi pe platourile de filmare, in sfarsit am reusit sa ne reconectam si in studio! Abia astept sa ascultati noua noastra piesa, sa va umpleti de emotiile pe care le-am simtit si eu cand am ascultat piesa. 🙏🏼💜 #13octombrie #EraȘiTimpul @smiley_omul”, a scris Andra în mediul online.


”Am tot respectul pentu tine Andra, ca artist, ca mama, ca soție, ca om in general, dar nu am inteles de ce a fost nevoie de acel tatuaj. Ce sa scoatem in evidenta?”, -a scris un internaut.

Răspunsul Andrei nu a întâziat să apară: ”Este parte din scenariul… Este un tatuaj doar pentru clip!”.

citește și...