Anda Adam, în cele mai tandre ipostaze alături de noul iubit. ”Mă simt binecuvântată”

16.08.2021, 16:44
Anda Adam, în cele mai tandre ipostaze alături de noul iubit. ”Mă simt binecuvântată”
Anda Adam, în cele mai tandre ipostaze alături de noul iubit. ”Mă simt binecuvântată”

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, este mai fericită ca nciodată în brațele noului său iubit. Artista a postat în mediul online mai multe fotografii în care apare în ipostaze tandre  alături de acesta. ”Mă simt binecuvântată”, a scris Anda Adam în dreptul imaginilor înb care apare alături de noul său partener.

Anda Adam a publicat, pe rețelele sociale, imagini cu noul ei partener de cuplu, un afacerist din Cluj.

Pe Instagram, cântăreața a postat patru fotografii în care apare în ipostaze tandre alături de bărbatul din viața ei.

Anda Adam, în cele mai tandre ipostaze alături de noul iubit. ”Te iubesc”

“Mă simt binecuvântată. Te iubesc”, a scris Anda Adam în dreptul fotografiilor respective.

Internauții au reacționat imediat: ”Wow nu știam ca ai divorțat ?… Misto , Bravo ? Trăiește ți viata ? Fii fericita”, ”Bestial”, ”Ce frumos este sa fii fericita stricând căsnicia tipului din poza”, ”Sunteți minunați împreună”, ”Ce frumos tatuaj are domnul”.

Anda Adam a fost căsătorită cu Sorin Nicolescu

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. ”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a spus el.

”Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a completat fostul partener de viață al Andei Adam.

citește și...