Anda Adam, implicată într-un scandal uriaș la Poiana Brașov. „Acum sunt cu poliția și dau declarații!”

24.12.2021, 17:37
Anda Adam, implicată într-un scandal uriaș la Poiana Brașov. „Acum sunt cu poliția și dau declarații!”
Anda Adam dă detalii din viața ei. ”Chiar am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Aflleck”

Anda Adam a fost implicată într-un scandal uriaș la Poiana Brașov, unde este cazată împreună cu fiica ei, dar și cu actualul partener. Anda Adam se află în prezent cu polițiștii, care au fost chemați de urgență. „Acum sunt cu poliția și dau declarații. Revin după aceea!”, a declarat vedeta.

Potrivit spynews.ro, artista s-ar fi luat la ceartă cu o altă turistă în hotelul unde era cazată împreună cu partenerul ei și fetița ei. Totul ar fi pornit de la o ceartă între copiii adulților, însă artista și mama celuilalt copil s-au luat la bătaie. Se pare că Anda Adam a fost rănită în urma incidentului.

Lucrurile au degenerat când rudele femeii cu care artista a început scandalul și-au făcut apariția. Turista a zgâriat-o pe față pe artistă.

Anda Adam dă declarații polițiștilor

Poliția a fost chemată de urgență la fața locului pentru a calma spiritele.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a mai spus că va oferi mai multe detalii despre altercație după ce va termina de dat declarații.

„Acum sunt cu poliția și dau declarații. Revin după aceea!”, a declarat vedeta pentru Spynews.ro.

Anda Adam a lansat recent o piesă

Anda Adam a apărut în ipostaze intime cu iubitul ei, într-un filmuleț lansat pe YouTube. Scenele o surprind pe artistă în pat, în lenjerie intimă și la dus. Imaginile au făcut devenit virale în mediul online.

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre, iar imaginile au făcut devenit virale în mediul online.

Ipostazele în care cei doi sunt filmați sunt extrem de sexy

Solista a hotărât să îl introducă pe iubitul ei în noul videoclip. Anda Adam revine în atenția fanilor cu “Nu Mă Lăsă Așa”, o piesă ce vorbește despre  atracție. Artista și partenerul ei sunt protagoniștii celui mai nou videoclip al artistei. Atracția dintre cei doi a fost apreciată de internauți.

„Nopțile sunt reci fără ține/ Zilele au doar vreme rea/ Picături de ploaie pe mine/ Hai nu mă lasă așa .” sunt doar câteva versuri din melodia recent lansată.

Anda Adam își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Într-un interviu pentru ciao.ro, Anda Adam a vorbit despre viitorul ei soț, lecțiile învățate din prima căsătorie, dar și despre nuntă.

Artista a fost cerută în căsătorie de către partenerul său, Yosif Eudor Mohaci, în timp ce se afla în vacanță în Cappadocia, Turcia.

„Ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”

Anda Adam a vorbit și despre rolul de soție.

„Pentru mine, să fiu soție înseamnă familie! Înseamnă să am un scop real în viață, responsabilitate și puterea de a-i face pe cei de lângă mine fericiți prin tot ceea ce pot eu să fac pentru ei! Sunt genul care se hrănește cu fericirea celor pe care îi iubesc”.

citește și...