Anda Adam își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Cum a fost cucerită artista de viitorul soț

26.11.2021, 12:38

Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de viitorul ei soț, Yosif Eudor Mohaci. Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu omul de afaceri și cum a reușit acesta să o cucerească.

Într-un interviu pentru ciao.ro, Anda Adam a vorbit despre viitorul ei soț, lecțiile învățate din prima căsătorie, dar și despre nuntă.

Artista a fost cerută în căsătorie de către partenerul său, Yosif Eudor Mohaci, în timp ce se afla în vacanță în Cappadocia, Turcia.

Artista este o femeie îndrăgostită. Solista mărturisește că a fost cucerită de ochii albaștri ai iubitului său, de inteligența și afecțiunea pe care viitorul soț i-o arată zilnic.

Cum a fost cucerită artista de omul de afaceri

„Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman. Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă. Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă coplesește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele.”, a mărturisit artista pentru sursa citată.

În ceea ce privește relația pe care o are cu omul de afaceri, Anda Adam spune că experiența își spune cuvântul și îi va ajuta să își asume responsabilități, dar și eșecuri.

„O relație matură, bazată pe încredere, iubire, familie! Amândoi credem și ne dorim aceleași lucruri. Avem deja experiență și poate că asimilăm și cernem mult mai bine acum anumite lucruri, responsabilități, greșeli. Suntem orientați spre lucruri constructive!”.

Anda Adam este pregătită să devină mămică

„Ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”

Anda Adam a vorbit și despre rolul de soție.

„Pentru mine, să fiu soție înseamnă familie! Înseamnă să am un scop real în viață, responsabilitate și puterea de a-i face pe cei de lângă mine fericiți prin tot ceea ce pot eu să fac pentru ei! Sunt genul care se hrănește cu fericirea celor pe care îi iubesc”.

citește și...