FOTO. Anda Adam, fără lenjerie intimă. Imaginile fac ravagii în mediul online

23.01.2022, 13:30
FOTO. Anda Adam, fără lenjerie intimă. Imaginile fac ravagii în mediul online

Anda Adam a apărut fără lenjerie intimă. Imaginile au pus fanii pe jar. Artista a filmat pentru un nou proiect, unde a ales o ținută extrem de provocatoare. Solista și-a surprins fanii din nou, într-o vestimentație albă, foarte sexy, care îi accentuează formele voluptoase.

Artista este una dintre cele mai provocatoare prezențe din showbiz-ul românesc. La 41 de ani și un trup care le-ar putea face invidioase și pe cele mai tinere decât ea.

După ce a apărut recent în ipostaze intime cu iubitul ei, într-un filmuleț lansat pe YouTube, vedeta încinge din nou imaginația fanilor

Anda Adam a pozat incendiar

Anda Adam s-a filmat într-o vestimentație albă, foarte sexy, care îi accentuează formele voluptoase. Îmbrăcată într-un body, din latex și o haină de blană lungă, tot de culoare albă, cântăreața a pozat incendiar.

Anda Adam trăiește o nouă poveste de dragoste, după divorțul de tatăl fiicei sale. Artista se iubește cu omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci. Bărbatul pare că o face mai fericită ca niciodată.

Anda Adam își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Într-un interviu pentru ciao.ro, Anda Adam a vorbit despre viitorul ei soț, lecțiile învățate din prima căsătorie, dar și despre nuntă.

Artista a fost cerută în căsătorie de către partenerul său, Yosif Eudor Mohaci, în timp ce se afla în vacanță în Cappadocia, Turcia.

„Ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”

Anda Adam a vorbit și despre rolul de soție.

„Pentru mine, să fiu soție înseamnă familie! Înseamnă să am un scop real în viață, responsabilitate și puterea de a-i face pe cei de lângă mine fericiți prin tot ceea ce pot eu să fac pentru ei! Sunt genul care se hrănește cu fericirea celor pe care îi iubesc”.

Cum a fost cucerită artista de omul de afaceri

„Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman. Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă. Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă coplesește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele.”, a mărturisit artista pentru sursa citată.

În ceea ce privește relația pe care o are cu omul de afaceri, Anda Adam spune că experiența își spune cuvântul și îi va ajuta să își asume responsabilități, dar și eșecuri.

„O relație matură, bazată pe încredere, iubire, familie! Amândoi credem și ne dorim aceleași lucruri. Avem deja experiență și poate că asimilăm și cernem mult mai bine acum anumite lucruri, responsabilități, greșeli. Suntem orientați spre lucruri constructive!”.

citește și...