Anca Țurcașiu spune lucrurilor pe nume. ”Nu mai am timp să fac frumos, să fac ce vor alţii, să fac ce trebuie pentru că trebuie, să fiu umilită”

18.12.2021, 16:48
Anca Țurcașiu spune lucrurilor pe nume. ”Nu mai am timp să fac frumos, să fac ce vor alţii, să fac ce trebuie pentru că trebuie, să fiu umilită”
Anca Țurcașiu spune lucrurilor pe nume. ”Nu mai am timp să fac frumos, să fac ce vor alţii, să fac ce trebuie pentru că trebuie, să fiu umilită”

Cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, a făcut declarații despre viața sa din prezent. ”Nu mai am timp să fac frumos, să fac ce vor alţii, să fac ce trebuie pentru că trebuie, să fiu umilită”, a fost declarația răspicată a binecunoscutei artiste în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Vedeta a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în cadrul căruia a făcut câteva declarați despre divorțul prin care a trecut, dar și despre viața sa din prezent. ”Nu vorbesc despre acest subiect. Am declarat asta în presă încă de la început”, a spus ea despre divorț. În ceea ce privește regretele, dar și speranțele pe care le are, artista a comentat: ”Nu am niciun regret. Fiecarea secundă a vieţii mele am gândit-o în circumstanţele acelea, cu mintea de atunci. Deciziile luate, bune sau proaste, mi le-am asumat. Nu mă mai interesează absolut nimic, eu trăiesc în prezent. Cât despre speranţe, trăiesc cu nădejde şi cu speranţă de la Dumnezeu, în fiecare zi. Setez ţinte apropiate şi las viaţa să curgă. Nu mai fac proiecţii, de când s-a întâmplat pandemia asta, nu mai are sens”.

Anca Țurcașiu spune lucrurilor pe nume.  ”Am învăţat să evit şi să fug din orice zonă care mi-ar crea disconfort”

Anca Țurcașiu a mai afirmat, în cadrul aceluiași interviu, că a învățat să tăiască astfel încât să se protejeze de lucrurile care nu îi fac bine.

”Dar pe mine oricum nu mă interesează şi trăiesc într-un fel de glob de sticlă, ca să mă protejez vizavi de absolut orice din jurul meu. Am învăţat să evit şi să fug din orice zonă care mi-ar crea disconfort, pentru că nu mai am timp să stau în preajma oamenilor cu energie negativă. Nu mai am timp să fac frumos, să fac ce vor alţii, să fac ce trebuie pentru că trebuie, să fiu umilită. Toate lucrurile astea îmi creează un sentiment de furie şi resentiment în corpul meu şi nu mai vreau să mai trăiesc momente de genul ăsta. Vreau doar să păstrez bucuria de fiecare zi şi întâlnirile cu oameni speciali”, a mai mărturisit artista.

citește și...