Anca Țurcașiu se confesează. ”Am fost la psiholog după divorț”

27.07.2022, 17:26
Anca Țurcașiu se confesează. ”Am fost la psiholog după divorț”
Anca Țucașiu se confesează

Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a făcut mărturisiri legate de divorțul prin care a trecut. Vedeta a explicat că după separarea de medicul Cristian Georgescu, a apelat la serviciile unui psiholog. ”Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin”, a declarat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Vedeta a , în  cadrul unui interviu pentru revista Viva, că după divorț a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a trece peste perioada dificilă din viața sa.

Anca Țurcașiu se confesează. ”Cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate”

”Da, cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin”, a declarat Anca Țurcașiu.

Întrebată dacă ea și fostul partener au încercat să facă astfel încât mariajul lor să funcționeze și să nu ajungă la separare, artista a răspuns: ”Nu vreau să vorbesc despre lucrul acesta. Atunci când am făcut postarea publică, am spus că nu voi vorbi absolut nimic din ce am trăit și ce s-a întâmplat, doar am făcut acest anunț, iar eu mă țin de promisiune. Vorbesc despre mine ca om, ce simt, cum sunt și ce fac. Atât”.

citește și...