Anca Țurcașiu s-a reprofilat. ”Nu aș fi crezut vreodată că o să intru în domeniul acesta”

30.03.2022, 16:03
Anca Țurcașiu s-a reprofilat. ”Nu aș fi crezut vreodată că o să intru în domeniul acesta”
Anca Țurcațiu s-a reprofilat. ”Nu aș fi crezut vreodată că o să intru în domeniul acesta”

Cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, s-a reprofilat. Vedeta a fost prezentă la emisiunea moderată de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D, unde a explicat că și-a lansat o colecție de haine. ”Nu aș fi crezut vreodată că o să intru în domeniul acesta”, a declarat Anca Țurcașiu despre afacerea în care este implicată.

Anca Țurcașiu și-a lansat prima sa colecție de haine și accesorii.

Vedeta a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, de la Kanal D, unde a explicat că i-a venit ideea de a intra în acest domeniu după ce a mers la un festival de modă unde a avut o discuție cu Alin Gălățescu.

Anca Țurcașiu s-a reprofilat. ”Eu i-am spus că vreau să intru în așa ceva pentru că vreau să găsesc niște produse pe care le găseam nicăieri”

”E vorba de obiecte vestimentare pe care le-am creat cu aceasta echipă minunată. Nu aș fi crezut vreodată că o să intru în domeniul acesta. Am fost la un festival de modă și Alin Gălățescu mi-a povestit despre această echipă de la atelier și eu i-am spus că vreau să intru în așa ceva pentru că vreau să găsesc niște produse pe care le găseam nicăieri”, a declarat Anca Țurcașiu, citată de click.ro.

”A fost o chimie extraordinară. Pe parcursul acestor luni am pus în practică toate gândurile și dorințele noaste și au ieșit niște produse reușite. Pentru o femeie la o anumită vârstă are nevoie să-și ascundă gâtul cu o eșarfă, așa că am creat aceste accesorii. Aceste mânuși fără degete care îmbracă mână, corsetul, am mers pe combinația mat lucios. Cel mai greu este să găsesc un corset de calitate, de aceea am ales să creez singură un corset dintr-un material calitativ, negru mat, lucios”, a completat artista.

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca.

Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

citește și...