Anca Țurcașiu face mărturisiri. ”Am dat foc la tot ce-a fost urât şi dureros în trecut”

18.05.2021, 11:13
Anca Țurcașiu face mărturisiri. ”Am dat foc la tot ce-a fost urât şi dureros în trecut”
Anca Țurcașiu face mărturisiri. ”Am dat foc la tot ce-a fost urât şi dureros în trecut”

Anca Țurcașiu a făcut mărturisiri despre viața sa în cadrul unui interviu.

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Artista, în vârstă de 51 de ani, și-a deschis sufletul într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula AS.

Anca Țurcașiu face mărturisiri. ”Eu nu vreau să mă mai las în voia vieţii”

Anca Țurcașiu a explicat cum reușește să își păstreze echilibrul. De asemenea, vedeta a afirmat că se simte foarte bine așa cum este acum.

”În general, în perioada asta din urmă, am citit foarte mult şi am lucrat foarte mult cu mentalul şi cu emoţionalul meu, astfel încât să-mi conserv echilibrul interior şi să reuşesc să fiu „Eu. Azi. Aici. Acum”. Am învăţat că „Aş vrea să…” ori „Sper că…” nu au valoare. Important este să mă văd „în plină acțiune”, să vizualizez ceea ce îmi doresc pentru mine şi astfel ceea ce îmi doresc se va împlini. Am dat foc la tot ce-a fost urât şi dureros în trecut, am păstrat doar mo­mentele senine, care-mi dau putere, iar viitorul mi-l creez, cu voia lui Dumnezeu, prin prezent. În fiecare dimineaţă, eu mă trezesc cu gândul că în corpul, în mintea şi în sufletul meu e senin şi pace, că sunt eu cu mine şi cu Dumnezeu şi că am puterea să ofer iubire împrejurul meu. Iar dacă uneori se mai întâmplă ca primul gând al dimineţii să fie altul, mai apăsat sau mai tulbure, îl alung imediat”, a declarat Anca Țurcașiu.


”Mă simt foarte bine în pielea mea de acum şi la vârsta mea de acum. Din punctul de vedere al sănătăţii, al tonusului fizic și al nivelului de energie, sunt foarte bine. Mă ocup de mine: am mare grijă la ce mănânc, la cât dorm, la ce fel de sport fac şi cum îl fac. Pentru că şi asta contează foarte mult: să înveţi să faci sport cum trebuie, nu după ureche. Ba chiar pot să-ţi mărturisesc că acum mă ocup de mine mult mai mult decât o făceam până în urmă cu ceva timp. Pentru că înainte nu mă prea valorizam şi nu mă prea ve­deam! Eu doar munceam. Acum însă, desco­perindu-mă ca persoană, am învăţat să mă uit către mine, să am grijă de mine şi să mă pre­ţuiesc. Ca atare, îmi ofer tot ce pot ca să fiu în formă. Pen­tru că la orice vârstă poţi să fii în formă: e posibil să nu te doară nimic, e posibil să nu ai burtă, e posibil să nu ajungi să spui „Aoleu, ce grea e sacoşa asta! Nu pot s-o car.”… E po­sibil! Eu nu vreau să mă mai las în voia vieţii, pentru că a­cum sunt conştientă că, la fel ca oricare alt om, şi eu contez, şi eu sunt o creaţie a lui Dum­nezeu, deci sunt datoare să mă îngrijesc din toate punctele de vedere. Sunt un om prezent și viu în propria mea existență”, a completat artista.

citește și...