Anca Țurcașiu face mărturisiri. ”Foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea”

21.07.2022, 17:17
Anca Țurcașiu face mărturisiri. ”Foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea”
Anca Țurcașiu face mărturisiri

Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a făcut mărturisiri. Artista a dezvăluit cum se comportă bărbații în preajma sa. ”Foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum”, a declarat  îndrăgita cântăreață Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Anca Țurcașiu a vorbit, pentru revista Viva, despre viața sa de femeie divorțată și a dezvăluit cum se comportă bărbați în preajma sa.

Anca Țurcașiu face mărturisiri. ”Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii”

”Bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii. Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu. Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.

Acesta a spus și ce complimente primește cel mai des: ”De frumusețe, mă și scoate din minți că am câte un rol în care, pe cuvânt, e o performanță. Și la final vine cineva și spune: „Vai, dar ce frumoasă ați fost”!. Dar spuneți ceva despre toată munca mea de acolo! Asta cu frumusețea, stau și mă gândesc cum mă vede lumea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am avut o mamă superbă, o combinație între Claudia Cardinale și Gina Lollobrigida, două mari frumuseți ale anilor 60, și o moștenesc, semăn cu ea. Cred că are o foarte mare importanță gena în toată povestea asta, dar și munca de zi cu zi, pentru că, până la urmă, am ajuns să fiu în formă la vârsta asta fiindcă muncesc foarte mult pentru asta. Mă refer la absolut tot. Singurul lucru pe care îl mai greșesc este lipsa de somn, poate nu dorm suficient”.

 

citește și...