Anca Țurcașiu, despre veniturile sale. ”De la 16 ani, câștigam foarte mulți bani”

30.06.2022, 17:27
Anca Țurcașiu, despre veniturile sale. ”De la 16 ani, câștigam foarte mulți bani”
Anca Țurcașiu, despre veniturile sale. ”De la 16 ani, câștigam foarte mulți bani”

Actrița și cânttăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a dat amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Artista a dezvăluit de când a început să câștige bani. ”De la 16 ani, câștigam foarte mulți bani”, a explicat aceasta. De asemenea, vedeta a povestit și cum a ajuns să dea examen la Facultatea de Teatru.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Anca Țurcașiu a dat detalii din trecutul său pentru revista Viva. Vedeta a povestit de la ce vârstă a început să câștige primii bani. De asemenea, cântăreața a povestit și cum a ajuns să dea examen la facultatea de Teatru.

Anca Țurcașiu, despre veniturile sale. ”Nu pot să spun că am fost isteață să îi investesc în ceva, să fac afaceri”

”De la 16 ani, câștigam foarte mulți bani. Acasă îi aduceam pe toți, nu pot să spun că am fost isteață să îi investesc în ceva, să fac afaceri. Și astăzi, nu știu, dacă mă pui să vând ceva, mai bine ți-l fac cadou decât să îți vând ceva. Nu pot să fac așa ceva și nici nu voi face. Raportarea mea la bucurie și la viață este cu totul alta, am alte sisteme de valori, alte bucurii și alte principii. Mă raportez strict la sufletul meu, la memoria mea, la amintirile mele. Dacă investesc în ceva, investesc în călătorii, prieteni, în meseria mea”, a mărturisit Anca Țurcașiu.

Despre cum a ajuns să dea la actorie, vedeta a povestit: ”Am cântat multe cântece ale multor artiști și m-a propulsat, practic, Festivalul de la Mamaia 1986, acela era emblema României. Aveam 16 ani și am luat o mențiune. Am fost cu Loredana Groza în anul acela, ea a luat trofeul, și de atunci am început călătoria, eu pregătindu-mă în paralel pentru teatru, fiindcă asta a fost viața mea. Și am și dat la IATC în 1989, înainte de Revoluție, și am fost prima sub linie. Au fost acolo niște chestii care s-au întâmplat, nu comentez. Ideea e că nu am intrat din anumite circumstanțe… Numai că, vezi ce șansă – că mă întorc iar la Dumnezeu, care nu mă lasă pe mine niciodată –, în 1990 s-a înființat, în cadrul Universității Ecologice, Facultatea de Musical. Cred că au fost două serii sau o serie de actori care au terminat, specializați pe canto, dans și actorie, ceea ce pot să spun că mi-a adus niște satisfacții foarte mari. Examenul de licență mi l-am dat la Târgu Mureș, la Universitatea de Teatru din Târgu Mureș, pentru că aveam foarte mulți profesori din București, de la Conservator, de la UNATC, și au zis că să nu avem parti-pris-uri”.

 

citește și...