Anca Țurcașiu, despre o nouă relație sentimentală. ”Depinde și ce aruncă Universul către tine”

07.06.2022, 15:44
Anca Țurcașiu, despre o nouă relație sentimentală. ”Depinde și ce aruncă Universul către tine”
Anca Țurcașiu, despre o nouă relație sentimentală. ”Depinde și ce aruncă Universul către tine”

Actrița și cânttăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a făcut declarații legate de viața sa sentimentală. Vedeta a mărturisit că deși a trecut printr-un divorț este deschisă unei noi relații. Aceasta a fost căsătorită și are un băiat. ”Depinde și ce aruncă Universul către tine”, a explicat Anca Țurcașiu în cadrul unui interviu.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Cântăreața a făcut declarații despre viața sa sentimentală pentru revista Viva. Aceasta a afirrmat că este deschisă unei noi relații, însă nu la fel stă situația și când vine vorba despre un nou mariaj.

Anca Țurcașiu, despre o nouă relație sentimentală. ”Toată lumea are nevoie de iubire”

Despre cum a reușit să depășească momentul divorțului, Anca Țurcașiu a spus: ”Cu Dumnezeu înainte, cu nădejde, cu răbdare, cu speranță, adică toate lucrurile acestea …timpul este cel care până la urmă vindecă, este singurul medicament”.


Despre o nouă relație, dar și un posibil nou mariaj, vedeta a comentat: ”Normal, sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut! Toată lumea are nevoie de iubire. Eu spun că nu, dar mai bine să nu spui nu. Depinde și ce aruncă Universul către tine”.

citește și...